Friday, October 14, 2011

lili's pink with hello kitty.Kovat oli odotukset Models Ownin Lili's Pinkiä kohtaan, mutta ei se sitten ollutkaan oikein mieleinen. Heti pullon nähdessäni huomasin sen olevan tosi pinkki ja kiekolle swatchaus tämän vahvisti. Netistä metsästämissäni swatcheissa se näytti jotenkin paljon vaaleammalta, vaaleanpunaiselta. Sinällään tämän pinkkiys ei pitäisi olla mikään ongelma - onhan mulla pinkkejä lakkoja, joita tykkään käyttää! Mutta tämä vain on juuri sellaista sävyä, että se ei vaan uppoa.. Varsinkin tämän ollessa kynsillä oli koko ajan sellainen olo, että pakko päästä lakkaamaan kynnet uudestaan nyt eikä heti. Päivän sinnittelin näiden kanssa, mutta ei se pinkki missään vaiheessa muuttunut yhtään mieleisemmäksi. Ehkä se ensi kesänä tuntuisi mieleisemmältä...

Koristeena Born Pretty Storelta joskus ilmaisena tilatut super söpöt Hello Kitty -tarrat. Nimettömässä MNY 653 pinkin alla ja rajaus Golden Rosen mustalla nail art lakalla.


I was really excited about Models Own Lili's Pink when I made my order to MO. As soon as I saw the bottle I noticed it looked a lot darker and brigter pink than what I expected. On the swatches I had seen it looked lighter and softer. I still had to try it on my nails but that didn't make it any better.. I managed to survive for a whole day and then I couldn't look at this any longer.. I guess I have to see if I'll feel like using it more again on next summer.

The decorations are Born Pretty Store's cute Hello Kitty -stickers that I ordered for free a while ago when they had one of those giveaway campaigns. On ring finger I used MNY 653 under LP and lined it with black Golden Rose nail art polish.

8 comments:

  1. Näähän on nätit ja musta pinkki on hyvän värinen :) Kiva toi keskisormi :)

    ReplyDelete
  2. Kiitti neuvoista sen bf-beautyn kans =) Tilasinkin sieltä muutaman laatan, saa nähä millasia ne on. Ei ne olleet onneksi kalliita niin ei kovin harmita jos eivät toimi.
    Kyllä sinne faksi tarvittiin ja puhelinnumeron pistin =D

    Mari

    ReplyDelete
  3. Oi kun hauskat nuo nimettömän rusetit. Tosi söpöt! <3

    ReplyDelete
  4. Ash-Lilly: Thanks :)

    Mirja: Kiitos :) En tiedä mikä tässä sävyssä vain ei toimi mun silmään.

    Mari: Kiva kuulla että musta oli jotain apua! :) Minäkin ajattelin juuri noin niiden laattojen hintojen kanssa - ei ole iso menetys vaikkei kaikki toimi!

    Sannu: Rusetit on aina kivoja! ;D

    ReplyDelete
  5. Noi Hello Kityt sopii kyllä täydellisesti tohon lakkaan! :) Ja tykkään kyllä myös lakan väristä, itselläni kyseinen lakka on vielä testaamatta.

    ReplyDelete
  6. Niniane: Ne kyllä osui sävyiltään hyvin yhteen :D Kyllä tämä mun mielestä kiekolla oli vielä ihan ok, mutta jotenkin ei vaan sitten kynsillä enää toiminut - liekö sitten ihon sävystä tai vastaavasta kiinni :(

    marru: Kiitos :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...