Sunday, November 20, 2011

new glitter polishes.

Koska glitterlakkoja ei voi koskaan olla liikaa, on sellaisia ihan huomaamatta alkanut hiipiä postilaatikon kautta lakkalaatikkooni. Ajattelin, että nyt voisi olla hyvä sauma esitellä muutamat, ennen kuin niitä ilmestyy taas lisää!


Ensimmäinen erä glitterisiä ihanuuksia saapui neljän lakan voimin Born Pretty Storelta. BPS:n lakoilla ei ole oikein mitään nimi/numerosysteemiä, joten joudun soveltamaan tuolta nettisivuilta löytyviä termejä lakoille, ja laitan linkin oikeaan lakkaan, niin että sitä kautta löytyy jos joku näistä kiinnostuu. 

I ordered 4 glitter polishes from Born Pretty Store. They don't have any proper name/number system for their polishes so I'll link the right polish from their store after every swatch so if someone is interested they can find it that way.


Ensimmäisenä Glitter Red - pientä punaista glitteriä ja isompia, hopeisia glittereitä kirkkaassa pohjassa. Pullossa tämä näyttää enemmän pinkiltä, mutta aika punainen se sitten kuitenkin kiekolla on. 

Glitter Red - small, red glitter and bigger silverglitters on clear base. It looked more pink on BPS page but it really is quite red on the wheel.


Purple Glitter on mielestäni enemmän pinkki kuin violetti, mutta tämän kohdalla BPS:n sivuilla oleva kuva piti kyllä hyvin paikkansa. Tässä lakassa on pieniä pyöreitä, isompia pinkkejä, sekä vielä isompia (ehkä 2-3mm) pinkkejä glittereitä kirkkaassa pohjassa.
Tämä lakka saapui "hieman" kuivahtaneena, eli pullon sisältö oli glitteriliisteriä, mutta "syteen tai saveen" periaatteella hujautin pulloon kynsilakanpoistoainetta, ja sain tämän virkoamaan. Ja lakkojahan ei ole suositeltavaa ohentaa kynsilakanpoistoaineella. Mutta toimi silti.

Purple Glitter is more pink than purple but the picture on the store is very accurate.This polish has three different sizes of pink glitters on clear base. The biggest ones are ~3mm.
This polish was dried when it arrived but it recovered well after I poured quite a bit of nail polish remover to the bottle. And yes, it's not recommended to use remover to thin your nail polish! But it still worked!


Blue Glitter sisältää pieniä glitterhippusia, sekä kahden kokoisia, isompia glittereitä (ehkä 1mm ja 1,5-2mm, pienempiä kuin pinkissä olevat isot glitterit anyway) kirkkaassa pohjassa. Hienon näköinen lakka!

Blue Glitter also has three different sizes of glitters on clear base but the biggest ones are not as big as the ones in Purple Glitter - I think they're ~2mm. I think this polish looks really cool!


Viimeinen glitterikaveri on numeroitu B#02 ja kuvauksessa lukee värinä Orchid. Ei näytä pullossakaan yhtään siltä, miltä se BPS:n sivuilla näyttää, mutta kiva sävy silti. Tämä on selvästi erilainen kuin nuo muut kolme (kuten jo pullostakin näkyy). Hyvin jännä lakka, enkä oikeastaan osaa kuvailla tätä, eli luottakaa vain siihen, mitä kuva kertoo. Lakkaa on oikeanpuoleisessa "kynnessä" ainakin 4 kerrosta, joten en suosittele tätäkään ihan yksinään käytettäväksi, sillä kerroksia vaadittaisiin kunnolliseen peittoon aika monta..

The last one of these four is B#02 Orchid. It doesn't look much like the picture on BPS site but it's still a very interesting shade. It's clearly different than the other 3. I don't know how to describe it so you'll have to trust the pictures. I have 4 coats on the right "nail" so I can only recommend using this for layering since getting it opaque would take quite a few coats..


BPS ostoksien lisäksi minulle saapui kaksi glitterikaveria eBaysta - BarryM Blue Glitter ja LUCIDarling Ruby Purple (jossa myöskään ei pullossa ole mitään nimeä lakalle, mutta eBaysta tuon nimen löysin)

I also received 2 glitter friends from eBay - BarryM Blue Glitter and LUCIDarling Ruby Purple (which also doesn't have any name on the bottle but that's what it said on eBay).


LUCIDarling Ruby Purplessa on pientä pinkkiä (vai onko tämä väri nyt se magenta?) glitterhippusta, kahden kokoisia hopeisia glittereitä, sekä hopeisia tähtiä, joita tosin ei ole kovin montaa, eli niitä ei aina siveltimeen tartu. "Kynnellä" muistaakseni kaksi kerrosta, kolmannella varmasti saisi jo aika hyvin peittävän.

LUCIDarling Ruby Purple has small pink (or is this kind of colour called magenta?) glitter, two different size, bigger silver glitters and silver stars. There's not very many stars so it's quite rare to get on on the brush. I think I had two coats on the "nail" so three coats would be quite opaque.

The "old" Blue Glitter vs. The "new" Blue Glitter
BarryM Blue Glitter minulta löytyi jo ennestään, ja tämä olikin alunperin hankittukin ihan muuhun tarkoitukseen. Oli kuitenkin pieni "WTF" kun tämän sain paketista ulos. Koska tämä on täysin eri näköinen kuin se Blue Glitter, jonka omistan. Piti ihan laittaa kiekolle vierekkäin, että sain tätä ihmetystä ihastella. Melko varmaksi sanoisin, että molemmat ovat kyllä aitoja, ja mun "alkuperäinen" Barry on vain vanhus. Sehän alkujaankin löytyi kaupassa ihan yksin standin alimman hyllyn pimeästä nurkasta, eli ihan lattianrajasta, pullon kyljessä hieman kuivunutta lakkaa. Veikkaisin, että se on vain ottanut vähän aurinkoa, mikä on sitten aiheuttanut värien haalistumisen. Mutta tämä haalistunut versio on ihan älyttömän hienon näköinen, joten ei mua haittaa yhtään!

I actually had BarryM Blue Glitter already and I bought this one for other use.. Or so I thought before I got this out of the package since it looks totally different than the one I had from before. I'm pretty sure both of them are authentic and the "old" one I have is just old has just gotten too much sun in the store, causing the colour to fade. But I really like the "old" one so I don't mind - I actually think it looks better than the one with brighter colour!

4 comments:

 1. Moi, halusin nyt jostain syystä vastata tänne, enkä suoraan omaan blogiini. Ajattelen (kuvittelen) paljastavani henkilöllisyyteni kertomalla siellä opiskeluistani tarkemmin. Hmm, no anyways, opiskelen rakennustekniikkaa amk:ssa. Ingenjööriksi valmistun sitten sadan vuoden päästä jos valmistun.

  ReplyDelete
 2. ihanan nökänen toi pieni pinkki lakka tossa pullossa :3

  ReplyDelete
 3. Rose: :)

  Laura: Se on kyllä kuvissa ton kultaisen shimmerinsä kanssa niin kivan näköinen, mutta ei se kulta sitten livenä halua näyttäytyä samalla tavalla o.O

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...