Pages

Wednesday, August 3, 2011

looking for the brighter days.

I'm sorry for being lazy, but this time I'm writing only in finnish :( You can see the list and picture of used products somewhere in the post though, if you're interested~


Kirkkaita kynsiä parin viikon takaa! Innostuin hurjasti, kun sain eBaysta tilaamani glitterdustit (joiden hankkimista siirsin koko ajan, onneksi sitten lopulta tilasin nuo, sillä nyt en kyllä voisi ilman enää olla!) ja niillä piti päästä heti leikkimään. Jostain mielen syövereistä pomppasi tämä idea, ja täytyy myöntää, että tykkäsin taas tästä koristelusta ihan hullun paljon - en millään olisi raaskinut poistaa, mutta kun mielessä oli niin paljon uusia ideoita, jotka vaativat toteuttamista...


Glitterin alle tein liukuvärjäyksen keltaisella ja oranssilla, ja glitterkuorrutus on sekoitus keltaista, oranssia ja valkoista dustia. Sekoitin kaikki kolme väriä yhteen saadakseni mieleisen kokonaisuuden, kun se keltainen glitteri oli sellaista hyvin likaisen keltaista, enkä siitä sellaisenaan tykännyt.
Koristeena väreihin sopivia fimoja (tai voisi sanoa, että lakat on osittain valittu fimojen värin mukaan) ja parit strassit. Ihanan kesäinen ja kaunis kokonaisuus näistä tulikin! n_n


Käytetyt tarvikkeet: // What I used for this mani:
Wet n Wild - Hush Hush
Wet n Wild - Sunny Side Up
Sally Hansen - Lightening
glitter dust in golden yellow, neon orange and white
butterfly fimos




Iloisen ja pirteän lakkauksen perään joudun juttelemaan vielä jotain ei niin iloisia juttuja.
Ei se tämäkään kuukausi voinut sitten tietenkään kovin iloisissa merkeissä alkaa. Eilen heräsin siihen, kun puhelin soi - äiti soitti, että toinen heidän koiristaan on nyt sitten lähtenyt taivasmatkalle. Tuo koirakaveri oli meidän perheen ensimmäinen koira, ja minä sen pääasiassa koulutin.. ja se nukkuin ensimmäiset viikkonsa minun huoneessa, eli sain kunnian olla se, joka sitä kiikutti keskellä yötä pihalle silloin, kun sitä vielä sisäsiistiksi opetettiin. Oli varsin hupaisaa puuhaa keskellä kylmintä talvea kyllä!
Kova ikävä jäi pientä koiraa, mutta onneksi siellä on vielä toinen rymykaveri.

R.I.P. Iina  ,_,

8 comments:

  1. This reminds me of summer! It's rainy season here and I wish the sun would come out soon. :)

    ReplyDelete
  2. Ihanat kynnet jälleen kerran!Monesti ajattelen aina kynsistäsi, että WAU onpas hienot, mutta aivan, aivan liian harvoin tulee sitten kommentoitua :(. Aina sen tajuaa silloin kun huomaa miten iloiseksi tulee jos joku on omaan blogiin kommentoinut, tai sillon kun miettii miks ei kommentteja ole tullut. Ja sillon se välähtää, ehkä he ajattelevat samalla tavalla, mutta eivät vaan kommentoi...
    Sulla on ihan mielettömän hienoja kynsiä ja upeasti osaat koristella! Tykkään kovasti tavastasi miten kirjotat ja kuvien laadusta. Blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani :) Hyvää loppu kesää sinullekkiin!

    ReplyDelete
  3. Aivan ihanan raikkaat, tuli mieleen etelän lomamatka ja joku kirpeä drinkki :).

    Miten sä laitat nuo irtoglitterit? Oon metsästänyt eri tapoja, josko joku olis keksinyt jotain tosi oivallista :)?

    ReplyDelete
  4. Oi miten ihanat kynnet! =))

    ReplyDelete
  5. Tosi kivat kynnet! Yleensä en tykkää fimoista ollenkaan, mutta näihin ne kyllä käyvät. :)

    ReplyDelete
  6. rins: It has been raining most of the summer here but the last few days have been really sunny atleast - though for my taste it's too warm now! >.<

    Vilkku: Tässähän ihan hämmentyy noin hurjan ihanasta kommentista! Kiitos kovasti kehuista, aina mukava kuulla, että blogi on mieleinen :) Ja kuvista saan kiittää tuota tiiliskiven painoista kameraani - ei se mikään järkkäri ole, mutta ihan hurjasti tuosta palikastani tykkään. Kuviin yritän aina panostaa, kun muissa blogeissa ärsyttää ehkä eniten huonot kuvat!

    Pinja: Käyn kurkkaamassa. Oon tosi huono palkintoja ja muita memejä itse postaamaan, mutta kiitos muistamisesta :)

    Sannu: Levitän kirkasta lakkaa siihen paikkaan, mihin glitterin haluan ja sitten joko dippaan kynnen glitteripurkkiin tai kaadan glitteriä kynnelle (riippuen miten iso alue ja missä kohtaa kynttä) - tässä lakkauksessa käytin tuota jälkimmäistä metodia, kun jouduin nuo glitterit sekoittamaan pussissa, ja sitten pussista kippasin sekoitusta kynnelle.
    Kunhan glitteri on asettunut, eli lakka kuivunut, pöllytän aika napakasti viuhkaharjalla, ja tarvittaessa lisään toisen kerroksen glitteriä.
    Ja jos kynsi näyttää "muhkuraiselta" epätasaisen glitterikerrostuksen takia, painelen pintaa varovasti tasaiseksi esim appelsiinipuutikulla.
    Toivottavasti mun selityksestä jotain ymmärsi ;P

    Jonna: Kiitos~

    Heta: Kiitos~ Minä puolestaan tykkään fimoista kovasti, ja uusia tekisi mieli haalia koko ajan! Mutta kiva kuulla, että fimot toimivat tässä jopa sellaisen mielestä, joka ei niistä yleensä perusta! :)

    ReplyDelete
  7. Onpa ihanan kesäiset! Nam :) Eipä ookkaan ennen tullu mieleen sekoittaa glitter dusteja keskenään, kiitti idiksesta!

    ReplyDelete
  8. elli: Kiitos! Kiva että täältä löytyi idea käyttöön! :3 En olis varmaan itsekään tajunnut moista tehdä, ellei se mun keltainen glitteri olisi ollut sellainen likaisen sävyinen.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...