Monday, March 14, 2011

emerald dream.

Kuten ehkä edellisen postauksen kohdalla tuli mainittua, en ole kovin suuri vihreän ystävä. Tietyn tyyppiset vihreät kuitenkin onnistuvat pienissä määrissä läpäisemään tämän valikoivan väriseulan, ja siksi tarjoilenkin jo toisen vihreän lakkauksen putkeen!

MNY 761 + GOSH Ocean + Konad White
MNY 761 on siis hyvinkin mieleinen, tosi tumma vihreä. Joskin tällä kertaa se pääsi käyttöön lähinnä siksi, että halusin testata vasta hankitun GOSHin Oceanin leimaustoimivuutta, ja 761 sattui sopimaan sen kanssa parhaiten yhteen. Pohjana kolme kerrosta 761:ta, alemmat leimailut Oceanilla Konadin m77 laatasta ja päällimmäiset Konadin valkoisella lakalla laatoista m40 ja m54.


Näiden kynsien yhteydessä valittelin myös Konadin päällyslakasta. Tämä lakkaus on tehty jo ennen noita pianokynsiä, ja tämä oli myös ensimmäinen uuden päällyslakkapullon uhriksi joutunut lakkaus - eli pianon kanssa tiesin jo olla hyvin varovainen (..ja silti se sotki..). Nuo ylemmät kuvat ovat siis sattuneesta syystä oikeasta kädestä - vasuri kun näytti päällyslakan levityksen jälkeen tältä:


I wanted to test how my new GOSH Ocean would work in stamping. The best match for it was MNY 761 which became the base of this mani (3 coats). I used Ocean on the first layer of stampings with an image from Konad plate m77. The second layer of stampings is done with Konad's White stamping polish and Konad plates m40 and m54.

This mani was actually made before my piano nails and was the first victim of my new bottle of Konad top coat. I already told you how that top coat smudged the stampings on the pianos but with those I already knew that the top coat wasn't working too well and used it very carefully (..and it still smudged!). The last picture is my left hand after using the top coat for the first time. I'm glad I decided to finish one hand (left one) before stamping anything to the other (right one) so I got something proper to show you with this mani!

8 comments:

 1. Oooh nämä on ihan järkyttävän ihanat! Konadit ei oo niin lähellä mun sydäntä, mutta nää on hirmusen nätit ja jotenkin tosi elegantit. Tykkään oikein oikein kovasti

  ReplyDelete
 2. Oi upeat :O Joku osaa käyttää konadeja.. ;D

  ReplyDelete
 3. Onpa ihanan haltiamaiset kynnet, tai sellaiset metsähaltiatyyliset ^^.

  ReplyDelete
 4. hiutale: Kiitos kovasti! :3

  nailHai: Kiitos! On mun Konad -taidoissa vielä aika paljon hiomista, mutta sujuu se jo paremmin, kuin mitä silloin kuin aloitin niitä käyttämään! :D

  Panda: Hih, kiitos, tosi ihana kuvaus! :)

  ReplyDelete
 5. Sulla on todella kauniit kynnet! Ja tää lakkaus on aivan ihana ♥

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...