Saturday, March 12, 2011

green is green.

Iski totaalinen pimeys tuon otsikon kanssa! Pitää kai ajatella, että kynsien kanssa ei ole tullut käytettyä riittävästi mielikuvitusta, kun otsikkoon ei synny minkäänlaista ajatuksenpoikasta.. -_-

GR Holographic 115 + Depend Art Liner 1061 + KNA Black
Pohjana hermoja repivä Golden Rosen Holograpic 115, joka olikin varsin ohutta ja vaati neljä kerrosta peittävään lopputulokseen. Eikä se ole kovin kummoinen holokaan. Lisäksi tämä ei ole yhtään mun mieleinen vihreä. Se onneksi sentään kuivui kohtalaisen nopeasti! Koristelussa Dependin kultainen art liner 1061, Kiss Nail Artin musta lakka ja kultaisia glitterhippusia. Ylempi kuva on napattu päivänvalossa, mutta vihreä näyttää vaaleammalta, kuin mitä se on luonnossa. Alemmassa kuvassa värit ovat oikeat.


Just a little something I wanted to try with my Golden Rose's Holographic 115. It was the first time I tried that polish and unfortunately it was very sheer - 4 coats were needed for opaque result. And it's not super holographic either. The decoratons are made with golden Depend Art Liner 1061, black Kiss Nail Art polish and some golden glitters. The first picture was taken on sunlight but the green looks too light on that one. The colours are right on the second picture.

11 comments:

 1. Ihanat kynnet! Mie tykkään ite paljon kaikista viivoista ja palloista. Hyvin oot osannu valita värit! :)

  ReplyDelete
 2. oi mä pidän tosta vihreästä väristä<3 itelläkin on noita GoldenRoses hologrammilakkoja, mutta mulla kyl peittää kahdellakin kerroksella :o

  ReplyDelete
 3. Ihanat nämä! Mistä olet hankkinut tuon Dependin art linerin, mitä maksoi? Huomasin nuo vasta top-kosmetiikan sivuilta pari päivää sitten, en ole vielä ehtinyt Kicksiin kurkkaamaan löytyykö niitä sieltä. Oliko laatu millainen verrattuna Kissin nail arteihin?

  Nyt selasin sun blogia taaksepäin ja onhan sulla jo pidempään ollu noita Dependin nail arteja.. Hyvin olen näköjään lukenut tekstit aiemmin, kun en ole yhtään tajunnut :D

  ReplyDelete
 4. musta toi vihree on kyllä ihana! Eikös noi golden roset oo just niitä mitä myytiin seppälöissä? Pitää varmaan mennä kattomaan jos sieltä löytyis mullekkin vielä ;)

  ReplyDelete
 5. Tosi ihanat ja huolellisesti tehdyt kynnet! Tykkään hurjasti

  ReplyDelete
 6. Raikkaat jo iihanan keväiset :).

  ReplyDelete
 7. Meette: Kiitos :)

  myntah: Mullakin on useampi näitä GR hololakkoja, joskin tämä on vasta kolmas kokeiluun asti ehtinyt. Ne kaksi muuta kyllä muistaakseni peittivät paremmin kuin tämä vihreä kaveri.

  Nina: Kiitos :) Ostin joulun alla Kicksistä (Norjassa) sellaisen Dependin lahjapakkauksen, jossa oli kaksi Art Lineria, strasseja ja päällyslakka. Tuolla paketilla hintaa oli vajaa 13€ ja hankin sen ihan noiden linereiden takia, kun en vieläkään ole niitä muutoin kaupoissa nähnyt.
  Laatu on ihan ok, lakka on vähän ohuempaa kuin Kissillä, mutta sivellin on myös hitusen ohuempi (ja lyhyempi, jo ihan Dependin pullokoosta johtuen) ja jotensakin tarkempi.

  Keijju: Juurikin niitä, hullun pieniä kulmikkaita pulloja :) Toivottavasti löydät! :D

  Ash-Lilly: Thank You! :)

  salla: Kiitos kovasti! :)

  Panda: Taitaa se kevät alkaa tulemaan, kun vähän joka kynsiblogissa alkaa lakkavärit vaaleta ja kirkastua! :D

  ReplyDelete
 8. just adorable...feels like spring :D

  ReplyDelete
 9. Lenae: Thanks :)

  Mad@: Thanks! This green reminds me of spring too - it's so light and fresh! :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...