Saturday, March 26, 2011

lilac flowers.

Ei taas mene tasan nallekarkit. Kynsien pituus alkoi olla ihan täydellinen ja sitten vielä onnistuin vihdoinkin saamaan aikaiseksi lakkauksen, joka miellytti kivasti omaa silmää - ja sitten yhden kynnen kärjestä vain napsahti pala lakkausta pois, vieden mukanaan osan kynttä, suunnileen puolet kynnen paksuudesta. En edes kolhaissut kynttä mihinkään tms, mutta se vaan päätti, että nyt on hyvä päivä hajota.. =.=
Talven jäljiltä kynnet ovat muutenkin olleet tosi kuivat ja kippurat, joten ajattelin sitten pätkäistä kaikista kynsistä pari milliä pois. Kasvavat aika nopeasti takaisin kuitenkin! (..toivottavasti..)

Q_Q
Ja eniten ketutti kyllä se, että en ollut vielä saanut lakkausta kuvatuksi. Iskin palasen sitten paikalleen päällyslakalla ja nappasin pari kuvaa. Hajotuskynsi löytyy siis etusormesta, kuten haukankatseiset voivat kuvista huomata.

Models Own Lilac Dream + Isadora Sweet Violet
Ja kyllä, lakkayhdistelmä on sama, kuin muutama postaus taaksepäin - Models Own Lilac Dream ja Isadora Sweet Violet. Mutta kun ne vaan toimii niin kivasti yhdessä! Kukkaset maalailin siveltimellä ja ympärille innostuin tiputtelemaan palleroita dotting toolilla. Viimeistelyssä Viva la Divan 72, niin saatiin vähän blingiä tähänkin lakkaukseen (ja tuo hopeinen hologlitteri kyllä sopi hurjan hyvin näiden violettien kaveriksi)!I had finally gotten my nails to perfect lenght and had a mani I really liked - and then one of my nails decided that it's a good day to break! A piece of nailpolish just snapped off from my nail and took half of the thickness of my nail with it. I didn't even hit my nail on anything - it just snapped with no reason! =.=
My nails have been really dry and curved anyway so I decided to cut few millimeters off from all of my nails. They grow quite fast anyway! (..I hope..)

The biggest annoyance with this was that I hadn't gotten a picture of my mani yet! So I slapped the broken part to its place with some top coat and took a few pictures.
Yes - It's the same combination that I used just a few posts back - Models Own Lilac Dream and Isadora Sweet Violet. But those purples just look so nice together! The flowers are painter with a small brush and the  dots around them with a dotting tool. To get some "bling" I added some Viva la Diva's 72.

10 comments:

 1. Nämä ovat aivan ihanat. Värisävyt todella toimivat yhteen upeasti.

  ReplyDelete
 2. Ihanat koristelut & värit :)

  -mirka-

  ReplyDelete
 3. Oiii, onpa söpöt! :) Nuo IsaDoran lakat on kyllä upeita, voisi käydä muutaman hamstraamassa. 8)

  ReplyDelete
 4. Taas kerran tosi kivat kynnet :) värit sopivat kyllä tosi hyvin yhteen!

  ReplyDelete
 5. Salla: Kiitos :3 Joskus onnistuu löytämään tällaisia tosi hyvin yhteen toimivia yhdistelmiä (ja sitten pitäisi yrittää olla käyttämättä niitä ihan puhki :D)

  Mirka: Kiitos! n_n

  Sanna: Hih, kiitos :D Isadoralla on kyllä muutamia tosi upeita lakkoja!

  nailHai: Kiva kuulla, että en ole ainoa, joka niin ajattelee ;)

  H: Kiitos kovasti :)

  ReplyDelete
 6. Todella kaunis lakkaus!

  Onneksi kasvukausi lähtee kevään myötä vauhtiin. Toivotaan, että kynnet ovat pian taas samassa pituudessa. Vaikka jäähän noihin vielä kaunis mitta :)

  ReplyDelete
 7. Kauniit! Mutta voi tuota yhtä kynsiparkaa :( Mullakin on nyt kaksi kertaa peräkkäin ihan noin vain revennyt toisen peukalon kynsi ihan siitä valkean osan tyvestä, GRRR!

  ReplyDelete
 8. Mulle kanssa on hirveen usein käynyt just noin, että kynnen päästä vaan tipahtaa tollanen pala pois! Se on kyllä tosi raivostuttavaa. :/

  Mutta tosi nätit lakkaukset on kyllä, hyvin sopii värit yhteen! :)

  ReplyDelete
 9. Doo: Kiitos :) Jäi tosiaan mittaa vielä ihan jonkun verran, mutta se parin millin muutos tuntuu niin kovin paljolta aina alkuun!

  Papu: Kiitos! Auh, se on tosi ikävää, jos kynsi ihan kunnolla repeää tosi syvältä - varsinkin jos menee niin, että ei teepussilla enää pysty paikkailemaan. Mä olen vielä koko ikäni pitänyt pitkiä kynsiä, niin sitten jos joutuu kynnen ottamaan ihan lyhyeksi, on sormenpäät ihan hellänä ja mitään ei oikein pysty tekemään!

  Heidi: Kiitos! Minä vielä jotensakin hyväksyn sen, että kynnet katkeilee, kun niitä onnistuu johonkin kolhimaan, mutta miten nää voikaan tälleen tipahdella?! Ärsyttävää kyllä! :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...