Monday, February 14, 2011

be my valentine.

Ystävänpäiväksi piti tietysti keksiä jotakin tosi söpöä ja vaaleanpunaista. Lisäkriteereiksi kynsilleni asetin myös sen, että en käytä Konadeita, koska niitä on tullut viimeaikoina innostuspuuskassa käytettyä oikeastaan joka kerta, kun kynsiä olen lakannut. Näiden vaatimusten puitteissa onnistuin pysymään ja lopputulos ylitti ennakko-odotukset aika reippaasti.

Mavala Wichita + Rose + Lumene Make Impact + WnW Sparked + ELF Sunset
Useampi lakkapullo tuli taas laatikosta kaiveltua. Pohjana Mavala Wichita ja Rose (kumpaakin yksi kerros), töpöttelyssä Lumenen Natural Coden Make Impact ja Wet n Wild Sparked. Sydämet maalasin ELFin Sunsetilla ja viimeistelyssä glitterhippuja ja vaaleanpinkkejä strasseja.


I wanted to make something cute and pink for Valentine's Day. Another criteria for this mani was that I don't use Konad's since I've been using them soooo often lately. And the result ended up being better than I expected!
I started with one coat of Mavala Wichita, followed by a layer of Mavala Rose. I used Lumene Natural Code's Make Impact and Wet n Wild's Sparked for spondgeing and painted the small hearts with ELF's Sunset.

12 comments:

 1. nää on ihan täydelliset! :)

  ReplyDelete
 2. Onpa suloiset tosiaan! ja hurjan hyvin olet nuo sydämet maalannut, luulin ensin, että ne ovat tarrat tms. valmiit kuviot.

  ReplyDelete
 3. Oikein kauniit! Nyt tunnen itseni aika kalkkikseksi ja mielialan tappajaksi, kun en itse suostunut tekemään ystävänpäiväkynsiä ollenkaan. :D

  ReplyDelete
 4. Nämä on kyllä tosi kauniit ja suloiset! :> Minä kanssa ensin luulin, että nuo sydämet on jotkin tarrat tai vastaavat, taidokkaasti olet ne kyllä saanut siis tehtyä. :)

  ReplyDelete
 5. Todella ihanat! :) Liukuvärjäys onnistunut loistavasti.

  ReplyDelete
 6. Ihanan herkät lakkaukset, todella kauniit! Ja taidokkaasti tehdyt tosiaan, kuten muutkin sanoivat :) Jäin ihan tuijottamaan näitä!

  ReplyDelete
 7. This looks really sweet! It looks like your nails have been airbrushed.

  ReplyDelete
 8. niinkuin muutkin sanoivat, jäin kanssa vain tuijottamaan näitä! Ihanat :)

  ReplyDelete
 9. Oho, onpas paljon kommentteja o.o
  Kiitoksia kovasti kaikille! Nyt tuli ystävänpäivän iltaan hyvä mieli!
  Sydämet on tosiaan tehty tosi ohuella maalaussiveltimellä :)

  Rachel Marie: Thank you :)

  ReplyDelete
 10. Nää on kyllä tosi nätit! Tosi hienosti oot saanu väritkin liukumaan toisiinsa. :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...