Friday, February 18, 2011

sininen uni.

Keskiviikkona vanhenin jälleen vuoden verran, mutta juhlimista ei pahemmin tarvinnut ajatellakaan, kun naistenpäivät iski samaan aikaan ja sit saatiinkiin kärvistellä kotona vatsakipuilusta nauttien. Kynnet piti kuitenkin laittaa, vaikka siitäkään ei aluksi meinannut tulla yhtään mitään. Pariin kertaan sai aloittaa homman alusta, ennen kuin sain yhtään mitään siedettävää aikaiseksi. Siksi viimeisin versio olikin varsin yksinkertainen.

Hyvin pehmoinen ja unenomainen tuntu näissä on. Tykkään tuosta höyhenkuviosta kovasti - se olikin suurin syy tuon laatan hankkimiseen, joten kiva huomata sen toimivan ja näyttävän hyvältä minunkin kynsilläni n_n


On Wednesday I got a year older again. I spent the day home and tried doing something special for my nails but I just failed.. and failed.. and after cleaning/redoing my nails a few times I finally managed to get something "ok" done. The last version was very simple, but better than nothing.
It looks all soft and dreamy! I like the feather picture a lot - that was the biggest reason why I even bought that plate so I'm happy it worked and looks nice on my nails too!

Kynsiltä löytyy // What was used..
Wet n Wild - Rain Check (3 kerrosta/coats)
Wild and Crazy - Wild & Desperate
Konad - Special White Pearl + plate m77

11 comments:

 1. Nämä ovar kovin ihanat ja kauniit. <3 Osaisinpa minäkin käyttää tällaista sinistä.

  ReplyDelete
 2. Upeat. :) Tuo lakka näyttää pullossa kovin tylsältä, mutta kynsillä kyllä nätiltä!

  ReplyDelete
 3. Tykkään noista ihan kamalasti:)<3

  ReplyDelete
 4. This looks so soft and pretty :)

  ReplyDelete
 5. Nää on kyllä tosi kauniit! Ihanan hempeät kynnet:)

  ReplyDelete
 6. On hienot! Semmoset tosi rauhoittavat, tuo sininen väri on varmaan se joka sen efektin tekee ja nuo höyhenet kruunaa kaiken, hih! :D

  ReplyDelete
 7. Kiitos kovasti kaikille! n_n
  Väri on tosiaan pullossa vähän tympeän väristä (semmoinen masentava sadepäivä -väri), mutta kynsillä paljon sinisempi - aika täydellinen vaaleansininen mun makuun.

  Rachel Marie: thanks~

  ReplyDelete
 8. Ihanat kynnet! :) Niin harmoniset ja rauhoittavat.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...