Thursday, February 10, 2011

teemalakkauskisan kynnet - mustaa valkoisella.

Eilinen meni jonkinmoisessa koomassa, mutta tänään alkaa olo olla jo varsin hyvä ja levännyt! Ja ulkona tulee oikein kunnolla lunta - pitkästä aikaa! :)


Tässä siis finaaliin asti selvinneet Mustaa valkoisella -kynteni. Pohjana pari kerrosta en-muista-yhtään-mitä valkoista (saattoi olla Depend tällä kertaa käytössä), reunat töpötelty ELFin mustalla ja ruusukuvio Konadin mustalla laatasta m76. Valkoisella alueella on hennosti myös ELFin Twinkleä, mutta se ei pahemmin kuvissa näy. Nimettömässä pari kerrosta ELFin mustaa, keskelle töpötelty vinosti ELF Twinkle ja keskellä sydänstrassi.
Tämän lakkauksen ideointiin vaikutti suuresti se, että juuri kun aloin ideoimaan tätä teemaa, sain tiedon mummoni kuolemasta. Nimettömän sydän onkin hänelle omistettu~ 

Tämän lakkauksen myötä aloin vihdoinkin saamaan Konadoinnin haltuun hieman paremmin, ja nyt siitä ei sitten tule loppua millään. Olen täysin koukussa!


This is my second mani for Sonnela's competition. The theme was "Black on white" and I got to the finals with these nails. :)
The base is 2-3 coats of some white nailpolish (can't remember which one I used, probably Depend). Sponging with ELF Black, roses from Konad m76 plate with Konad Black. There's a tiny bit of ELF Twinkle on the white parts too, but that's not visible on the pictures. On the ring-finger I have 2 coats of ELF Black and a line of ELF Twinkle sponged to the middle.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...