Sunday, February 20, 2011

get crakling.

Pienellä testailulla löysin toissapäivänä varsin toimivalta vaikuttavan kaverin valkoisen cracklelakan kanssa yhdistettäväksi. Yritän pitää pientä etäisyyttä Konadeihin aina kun se vain on mahdollista (ettei taidot muiden juttujen kanssa menisi ihan ruosteeseen), joten ajattelin ottaa tuon yhdistelmän testiin kynsillä. Ja kyllä se ainakin mun mielestä ihan kivasti toimii :3

ELF Party Purple + Depend Crackle (white) + W&C Montana
Pohjaksi siis kaksi kerrosta ELF Party Purplea ja päälle valkoista Depend Cracke Effectia. Party Purple oli yllättäjä, eli en siltä suuria odottanut ja ostin vain siksi, kun sattui olemaan alennuksessa ELFille tilausta tehdessäni. Varsin hyvälaatuinen lakka se oli kuitenkin. Dependin crackle oli.. noh, hieman opettelua vaativa kaveri. Kuivuu / alkaa halkeilla ihan järjettömän nopeasti, eli pitäisi olla salama tuota levittäessä. Pikkusormen kynsi menikin ihan penkin alle, kun kerros tuli liian paksuksi ja sitä ei tosiaan ehtinyt korjata mihinkään suuntaan, ennen kuin se oli jo halkeillut. (Ja laiskana en jaksanut tehdä koko kynttä uudestaankaan). Pelkkä crackle olisi taas ollut liian tylsä mun makuun, joten piti keksiä jotain pientä lisää. Tein rajauksen Dependin hopeisella Art Linerilla ja tökin muutamat kukat dotting toolilla.


2 coats of ELF Party Purple and white Depend Crackle Effect. Party Purple was surprisingly good quality - I only bought it cause it was on sale when I was making an order for other stuff but it's actually quite nice colour, easy to apply and opaque after 2 layers. Just the crackle on the purple would have been too boring for me so I had to add something extra - the lining was made with Depend Art Liner (silver) and the flowers are Wild and Crazy Montana (dotting tool).

3 comments:

 1. Kiva ja nätti tapa käyttää krakleja! Mä tykkään noista!

  ReplyDelete
 2. Olen kyllä meinannut näitäkin ostaa, mutta hintaa on niin paljon ettei viitsi.. Voiko alla käyttää mitä tahansa lakkaa?

  ReplyDelete
 3. Minna: Kiitos~

  nailHai: Itsellä oli vähän sama "ongelma" silloin alkuunsa, kun oli oikeastaan vain nuo Isadoran cracklet - hintaa on jonkin verran, eikä näitä nyt ihan kamalan ahkerasti tule käytettyä, niin ei sitten viitsisi maksaa siitä, että se laatikossa pyörii. Mutta nuo Dependin cracklet on onneksi taas edullisempia (joskin onhan se pullokin pienempi)!
  Alla voi tietääkseni käyttää ainakin periaatteesa mitä vain lakkaa. Kuulemani perusteella ei kuitenkaan ole suositeltavaa käyttää päällyslakkaa ennen cracklen laittoa, ja pohjalakkauksen pitäisi olla melko hyvin kuiva, eli joku hitaasti ilman pikakuivattavaa kuivuva lakka saattaa olla hieman turhauttava tuon kanssa :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...