Tuesday, February 15, 2011

space cadet.

Muutamista Orly Cosmic FX lakoista on tullut haaveiltua siitä asti, kun näin aikanaan ensimmäisen kuvan Galaxy Girlistä. Nyt sitten vihdoin sain moisia ihanuuksia käsiini, ja ei voi muuta kuin ihastella!

Orly Space Cadet

Space Cadet oli sellainen juupas-eipäs -lakka, kun en osannut noin miljoonan swatchin näkemisen jälkeen päättää, onko se ihana vai kamala. Riski piti kuitenkin ottaa sitten, kun näin pullon livenä, koska se näytti pullossa niin mahtavalta. Ja kyllä kannatti. Tähän ihanuuteen rakastuin ihan välittömästi!

 
 I've been dreaming about some of the Orly's Cosmic FX nailpolishes since the first time I saw a picture of Galaxy Girl. Now I managed to get 2 of these beauties and I love them!
Space Cadet was a yes/no polish - after seeing about a million swatches of this one I had no clue if I liked it or not. After seeing the bottle in live I decided to take the risk since it looked georgeous in the bottle. And it was well worth it - I love it! 

7 comments:

 1. Mulla tekee jostain syystä Space Cadet pahaa, en tiedä tarkalleen miksi... Ehkä vähän liiankin erikoinen/lainen sävy mun rajoittuneille värinystyröille. :D

  ReplyDelete
 2. What a great color. Really want that one too someday ;)

  ReplyDelete
 3. Mistä ostit tuon? Ihana lakka, olen etsinyt sitä vaikka mistä mutta ei vaan löydy. :(

  ReplyDelete
 4. Mä en oikein osaa vieläkään päättää onko SC ihana, kamala vai ihanankamala. Olen pitkään jo asiaa pohtinut. Tiedän kuitenkin, että tuosta tulee vielä varmasti kunnon kulttilakka, joten on se jo sen takia mukava omistaa :D

  ReplyDelete
 5. Salla: Mä en tykännyt tästä yhtään suurimman osan swatchien perusteella, mutta kyllä se omilla kynsillä oli sit mieleinen. Mutta erikoinen se kyllä on, eikä varmasti miellytä kaikkia :)

  Diana: The colour is kinda special :) You should really get this one if you like the colour!

  Banana: Helsingin Stockalla sattui vastaan ständi täyttä Cosmic FX:ää. Hinta oli kyllä aika suolainen, mutta en mä enää kaiken sen haaveilun jälkeen voinut jättää ostamatta.. sentään pystyi vetoomaan siihen, että tää on vähän etukäteen itselle annettu syntymäpäivälahja ;D

  salla: Uskon kans, että tää tulee olemaan sitten joskus vielä kovasti kaivattu lakka, ja sit on kiva, kun moinen löytyy laatikonpohjalta.

  ReplyDelete
 6. Todella ihanat kynnet, olet taitava tekemään. Mistä löydät Orlyn lakkoja? Itse löysin vain laivalta, ja tyhmänä en ostanut..

  ReplyDelete
 7. nailHai: Kiitos kovasti :) Tuossa edellisessä kommentissa olikin jo mainittuna, mutta Helsingin keskustan Stockmannilta löytyy aika paljon Orlyja ja jopa näitä nimenomaisia Cosmic FX:iä.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...