Pages

Monday, October 10, 2011

busy beehive.

"No en varmasti keksi tuosta aiheesta yhtään mitään toteutuskelpoista."
Näin oli tämän pienen hippiäisen ensimmäiset tunnelmat ideasta koristella kynnet "ötökät" -teemalla. Mutta niin siinä sitten kävi, että siitä viimeisestä kunnollisesta "kesäpäivästä" nauttiessa ympärillä pörräävät mehiläiset synnyttivät ideanpoikasen, josta kehittyi yksi viimeaikojen suosikkilakkauksistani. 


Ihan omasta päästäni en tätä aihetta keksinyt, vaan kyseessä oli Nailworld -blogin lakkauskilpailu, jossa kyntensä sai koristella kolmen eri teeman mukaan - glitterbling, syksy ja ötökät. Alkujaan suunnitelmana oli mennä turvallisesti glitterblingin kanssa, mutta päädyin sitten kuitenkin toteuttamaan nämä ötökkäkynnet ensin (syksy ei innostanut, koska olin juuri tehnyt kaksi syksyistä lakkausta). Ja näiden valmistuttua totesin, että en minä mitään parempaa enää voi saada aikaiseksi vaikka miten glitterillä leikkisin! Lähetin siis mehiläispesän kilpailuun ja voittohan sieltä tuli! n_n Kiva oli pärjätä tällaisilla kynsillä, joista itsekin kovasti tykkäsi!

Käytetyistä välineistä ja lakoista sen verran, että pohjalla on Sally Hansenin Lightening, jonka päälle töpöttelin joskus Seppälästä ostettua Hot Looks -merkkistä lakkaa sävyssä Juicy. Ajattelin tämän olevan joku ihan pulilakka, ja se olikin jo unohtunut laatikon pohjalle, mutta syksykynsiä tehdessä tämä sattui käpälään ja ihastuin kovin.Tämä ei ole mitään kamalan peittävää, mutta kuivuu hurjan nopeasti ja näyttää tosi kivalta! Töpöttelyiden jälkeen leimasin kennot BF-Beautyn laatasta HB34 Mavalan Bangkokilla. Kahteen kynteen leimasin pienten mehiläisten ääriviivat samasta laatasta Wet n Wildin mustalla. Muokkasin mehiläisiä aika paljon pienellä siveltimellä ja eri värisillä lakoilla / akryylimaaleilla. Kuningatar on maalattu kokonaan itse, pääasiassa akryylimaaleilla, mutta siivet laitettu lakoilla. Lopuksi vielä kennon täytteeksi hunajaa jollain mystisellä lakkasekoituksella, jota en muista (muutoin kun sen, että edellä mainittu Juicy siinäkin oli osana). Hunajasta tuli aika herkullisen näköistä ja se viimeisteli koristelun kivasti!


This beehive-mani was for Nailworld -blogs nail art contest. The theme was bugs. First I thought I wouldn't have any ideas for bug-mani but while I was sitting in a park during the last proper summer day I got the inspiration from all the bees that were buzzing behind me! I'm glad I sent this mani  to the contest since I ended up winning! ;)

The base is Sally Hansen Lightening. I sponged Hot Looks Juicy on top of it and stamped the honeycomb from BF-Beauty's HB34 -plate with Mavala Bangkok. I stamped the outlines for the two little bees from the same plate but I did quite a lot of fixing with those - colouring them with nailpolishes / acrylic paints and re-doing some of the outlines. The queen-bee is completely hand painted, mostly with acrylic paints. Lastly I added the "honey" - it was some awesome combination of some nailpolishes but I can't remember which ones (other than the already mentioned Juicy)! The honey ended up looking really yummy and kinda "filled" the mani to look just perfect :)

28 comments:

  1. Älytömän suloiset kynnet!(: Ihanat ihan näin syksylläkin, ja paljon onnea voiton johdosta!:3

    ReplyDelete
  2. Ihanat!! Olen kyllä ansainnut voittosi =)

    Mari

    ReplyDelete
  3. Siis olet ansainnut =D

    Mari

    ReplyDelete
  4. Passion for Nails: Onneksi edes kynsillä mehiläiset voi olla ihania, vaikka ei ne luonnossa paljoa jaksa ihastuttaa! ;) Kiitos!

    marru: Kiitos :)

    Mari: Oon tämmöinen pikalukija, että en edes huomannut kirjoitusvirhettä ennen kuin kolmannella lukukerralla! ;D Kiitos!

    ReplyDelete
  5. Vautsi mitkä kynnet! ♥ Todellakin ansaitsit voittosi!

    http://cuddlycupcake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. This is way too cute! I love it!!

    ReplyDelete
  7. Ihan mielettömän söpöt ja hyvin onnistuneet! :D

    ReplyDelete
  8. Todella hienot kynnet, onnea! :)

    ReplyDelete
  9. Tosi söpöt ja hienot, oot kyllä voittosi ansainnut! Voi kun mäkin osaisin... :D

    ReplyDelete
  10. Nämä on kyllä aivan mahtavat! Vaikka vihaankin oikeita mehiläsiä niin nämä ovat söpöjä. Kuningatar on suosikki:)

    ReplyDelete
  11. noihan on ihan mahtavat! superhienot :D vaikka pelkäänkin ampiaisia enkä niistä tykkää mutta tuo toteutus on aivan loistava:)

    ReplyDelete
  12. Vau!! Ihanasti toteutettu ajatus, mielettömän hienot! :)

    ReplyDelete
  13. Oi miten hienot!! Minäkin kammoan kaikenmaailman pörriäisiä, mutta nuo näyttävät suloisilta =)

    ReplyDelete
  14. Mahtavat kynnet, hunajakennot näyttää tosi kivoilta kynsillä! Ansaittu voitto.. :)

    ReplyDelete
  15. Vaikka ite en vois kuvitella itselleni mitään keltaisia kynsiä niin tuollaiset kyllä voisin :) On hienot ja hyvin toteutettu ! Onnea voitosta

    http://myownnails.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Tosi hyvin tehdyt ja hauskat! :))

    ReplyDelete
  17. Voi että, todella kivat kynnet ja hienosti olet ne toteuttanut!! Wau!!

    ReplyDelete
  18. Voi että, sulla on kyllä aina niiiin ihania ideoita ja toteutuskin upea! Tykkään!

    ReplyDelete
  19. Aivan ihanat kynnet, onnea voitosta!

    ReplyDelete
  20. Nämä ovat kyllä upeat, ansaitsit voittosi jälleen kerran! :)

    ReplyDelete
  21. Aivan ihanat ja nämä kynnet on voiton ansainneet! :) Vaikka pelkään ja ihan ahdistun ampiaisista/mehiläisistä/kimalaisista niin noita kynsiä katselisin itsellänikin mielelläni :D

    ReplyDelete
  22. Aivan mahtavat kynnet!

    ReplyDelete
  23. Fall in love with your creative nails! Get on this website by fortune and your pictures are creative, interesting and sometimes crazy!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...