Pages

Sunday, February 27, 2011

Last Friday Night vs. Wild & Desperate.


Tänään olenkin ahkera, ja teen toisenkin postauksen! 
Prinsessakynsiä tehdessä huomasin OPIn Last Friday Nightin muistuttavan hyvin paljon Wild and Crazyn Wild & Desperatea ja ajattelin sitten tehdä tällaisen pienen vertailun.


Etusormessa ja nimettömässä siis Last Friday Night (LFN), keskisormessa ja pikkurillissä Wild & Desperate (W&D). Kynnellä nämä ovat sävyltään hyvin samanlaiset. LFN on pohjaltaan läpikuultavampi ja sitä onkin kuvissa yksi kerros W&D:ta enemmän - W&D:ta kolme kerrosta, LFN:ia neljä. Molemmat lakat kuivuvat yhtäläisen nopeasti, joten kerrostaminen ei ollut ongelma kummankaan kanssa. Enemmän blingiä löytyy LFN:sta, jossa on huomattavasti isompia glitterhippusia. W&D on tasaisempaa ja hienompaa glitteriä, mutta myös pohjaltaan sinisempi, eli sinisyyden erotti paremmin jo ensimmäisellä lakkakerroksella.

Last Friday Night on hieman huonosti saatavilla tuon Katy Perry kokoelman suuren suosion vuoksi, mutta Wild & Desperate löytyy varsin yleisesti ainakin Seppälöistä. Hintaeroakin on hieman, eli Wild and Crazyn hinta on muistaakseni alta 4€ (14ml), OPIn hinta vähän paikasta riippuen, mutta Suomessa kaupoissa yleensä päältä 15€ (15ml).
Eli jos joku etsii halpaa vastinetta Last Friday Nightille, niin Wild & Desperate pääsee varsin lähelle pienistä eroista huolimatta.


After my princess nails I had to do a quick comparison between OPI's Last Friday Night and Wild and Crazy's Wild & Desperate! These two are pretty similiar colour-wise. Both of them dry fast so layering was easy. LFN is more sheer and I needed one more coat of it to get similiar looking result on both of them (3 coats of W&D, 4 of LFN). LFN in more bling with bigger glitters but the base of W&D is more blue (so you could actually see it's blue after one coat).

choconanana day.

Idea banaanisuklaakynsistä on pyörinyt mielessä jo pitkään. Meillä mies on ihan hulluna ko. yhdistelmään ruokapuolella, ja viimeaikojen leipomusten myötä ajattelin, että pakko ne kynnetkin on vihdoin toteuttaa.

ELF Smoky Brown + Depend 210
Right hand...
ELFin Smoky Brown on ihan täydellinen suklaanruskea. Ja viime viikonloppuna Kicksistä alennuslaatikosta löytynyt Dependin 210on ihan täydellinen banaaninkeltainen! Smoky Brownia 2 kerrosta, 210:aa kolme kerrosta. Lisäksi Dazzling Nailsilta ostamiani banaanifimoja. Nämä kynnet oli aika herkut! :3

..and left hand.
These delicious banana-chocolate nails had been on my mind for a while and now I finally had to do them! The chocolate is ELF Smoky Brown (2 coats) and banana is Depend 210 (3 coats). Added some banana fimos on top and done! With these nails I ate some awesome (and selfmade) banana-chocolate cake!

Ja näiden kynsien kanssa lusikoitiin itsetehtyä banaani-suklaa täytekakkua!

nomnomnomnom :3

Thursday, February 24, 2011

blue princess.

Tätä postausta olen yrittänyt saada kasaan jo useamman päivän ajan. Jostain syystä ajatus ei vain ole kulkenut kirjoittamisen vaatimalla tasolla - mutta josko tämä tästä! Anyways.

Lauantaina matkattiin kaupungin toiselle laidalle Kicksiä etsimään. Pikkulinnut lauloivat, että Oslon Kicksistä löytyisi OPI:N Katy Perry kokoelmaa ja vaikka tuosta informaatiosta olikin jo hetki kulunut, piti sitä päästä tarkistamaan - ja tarvitsin joka tapauksessa kynsilakanpoistoainetta, eikä täällä "tavallisista" kaupoista saa yhtään mitään.

OPI Last Friday Night (5 coats)
Kicks löytyi, ja Katy Perry -standikin oli paikallaan - joskin varsin tyhjä - 3 pulloa The One That Got Away:ta, 2 pulloa Last Friday Night:ia ja yksi pulloa Not Like the Movies:ia. Lähinnä olin kiinnostunut vain kokoelman glitterihanuuksista, joten nappasin matkaan Last Friday Nightin, vaikka Teenage Dream jäikin löytymättä. Ja uutta ihanuutta piti tietysti päästä heti testaamaan!

OPI Last Friday Night (3 coats)
Tein näistä prinsessakynsistä kaksi versiota. Alkuperäinen oli kolme kerrosta LFN ja Konadoinnit valkoisella laatoilta m71 ja m40. LFN jäi varsin hailakaksi, paljon vaaleammaksi siniseksi, kuin miltä se pullossa näyttää. Kolmella kerroskella lopputulos on myös hieman läpikuultavaksi, mutta pidin tuosta taivaansinisestä glitterisyydestäkin kovasti. Lisäksi lakka kuivui varsin nopeasti, joten kerrostaminen ei ollut kamalan iso ongelma.

...3 coats...
...5 coats...
Seuraavana päivänä jatkoin kerrostamista toisen käden kynsille. Kaksi lisäkerrosta toi väriin jo enemmän kirkkautta ja peittoa. Silti väittäisin, että tämä lakka vain sopii paremmin jonkun toisen lakan päällä käytettynä. Kaunis se silti on :) Ja meillä mies totesi tuon vaaleamman version näyttävän paljon kauniimmalta, kuin miltä lakka pullossa näyttää.


I really wanted the 2 glittery dreams from OPI's Katy Perry -collection but I only managed to get the blue one - Last Friday Night. I did 2 versions of these princess nails - 1 with 3 coats of LFN and another with 5 coats. With 3 coats it's very sheer and light. 2 more coats give more brightness and make it  opaque. The layering wasn't a big problem since the polish dries fast and is quite easy to apply (for a glitter that is). 
I like both versions but I still think it might work best if you use it on top of some other nailpolish. My fiancé even said the lighter blue (3 coats) looks a lot better and it's more beatiful than how it looked in the bottle :)

Sunday, February 20, 2011

get crakling.

Pienellä testailulla löysin toissapäivänä varsin toimivalta vaikuttavan kaverin valkoisen cracklelakan kanssa yhdistettäväksi. Yritän pitää pientä etäisyyttä Konadeihin aina kun se vain on mahdollista (ettei taidot muiden juttujen kanssa menisi ihan ruosteeseen), joten ajattelin ottaa tuon yhdistelmän testiin kynsillä. Ja kyllä se ainakin mun mielestä ihan kivasti toimii :3

ELF Party Purple + Depend Crackle (white) + W&C Montana
Pohjaksi siis kaksi kerrosta ELF Party Purplea ja päälle valkoista Depend Cracke Effectia. Party Purple oli yllättäjä, eli en siltä suuria odottanut ja ostin vain siksi, kun sattui olemaan alennuksessa ELFille tilausta tehdessäni. Varsin hyvälaatuinen lakka se oli kuitenkin. Dependin crackle oli.. noh, hieman opettelua vaativa kaveri. Kuivuu / alkaa halkeilla ihan järjettömän nopeasti, eli pitäisi olla salama tuota levittäessä. Pikkusormen kynsi menikin ihan penkin alle, kun kerros tuli liian paksuksi ja sitä ei tosiaan ehtinyt korjata mihinkään suuntaan, ennen kuin se oli jo halkeillut. (Ja laiskana en jaksanut tehdä koko kynttä uudestaankaan). Pelkkä crackle olisi taas ollut liian tylsä mun makuun, joten piti keksiä jotain pientä lisää. Tein rajauksen Dependin hopeisella Art Linerilla ja tökin muutamat kukat dotting toolilla.


2 coats of ELF Party Purple and white Depend Crackle Effect. Party Purple was surprisingly good quality - I only bought it cause it was on sale when I was making an order for other stuff but it's actually quite nice colour, easy to apply and opaque after 2 layers. Just the crackle on the purple would have been too boring for me so I had to add something extra - the lining was made with Depend Art Liner (silver) and the flowers are Wild and Crazy Montana (dotting tool).

Friday, February 18, 2011

sininen uni.

Keskiviikkona vanhenin jälleen vuoden verran, mutta juhlimista ei pahemmin tarvinnut ajatellakaan, kun naistenpäivät iski samaan aikaan ja sit saatiinkiin kärvistellä kotona vatsakipuilusta nauttien. Kynnet piti kuitenkin laittaa, vaikka siitäkään ei aluksi meinannut tulla yhtään mitään. Pariin kertaan sai aloittaa homman alusta, ennen kuin sain yhtään mitään siedettävää aikaiseksi. Siksi viimeisin versio olikin varsin yksinkertainen.

Hyvin pehmoinen ja unenomainen tuntu näissä on. Tykkään tuosta höyhenkuviosta kovasti - se olikin suurin syy tuon laatan hankkimiseen, joten kiva huomata sen toimivan ja näyttävän hyvältä minunkin kynsilläni n_n


On Wednesday I got a year older again. I spent the day home and tried doing something special for my nails but I just failed.. and failed.. and after cleaning/redoing my nails a few times I finally managed to get something "ok" done. The last version was very simple, but better than nothing.
It looks all soft and dreamy! I like the feather picture a lot - that was the biggest reason why I even bought that plate so I'm happy it worked and looks nice on my nails too!

Kynsiltä löytyy // What was used..
Wet n Wild - Rain Check (3 kerrosta/coats)
Wild and Crazy - Wild & Desperate
Konad - Special White Pearl + plate m77

Tuesday, February 15, 2011

space cadet.

Muutamista Orly Cosmic FX lakoista on tullut haaveiltua siitä asti, kun näin aikanaan ensimmäisen kuvan Galaxy Girlistä. Nyt sitten vihdoin sain moisia ihanuuksia käsiini, ja ei voi muuta kuin ihastella!

Orly Space Cadet

Space Cadet oli sellainen juupas-eipäs -lakka, kun en osannut noin miljoonan swatchin näkemisen jälkeen päättää, onko se ihana vai kamala. Riski piti kuitenkin ottaa sitten, kun näin pullon livenä, koska se näytti pullossa niin mahtavalta. Ja kyllä kannatti. Tähän ihanuuteen rakastuin ihan välittömästi!

 
 I've been dreaming about some of the Orly's Cosmic FX nailpolishes since the first time I saw a picture of Galaxy Girl. Now I managed to get 2 of these beauties and I love them!
Space Cadet was a yes/no polish - after seeing about a million swatches of this one I had no clue if I liked it or not. After seeing the bottle in live I decided to take the risk since it looked georgeous in the bottle. And it was well worth it - I love it! 

Monday, February 14, 2011

be my valentine.

Ystävänpäiväksi piti tietysti keksiä jotakin tosi söpöä ja vaaleanpunaista. Lisäkriteereiksi kynsilleni asetin myös sen, että en käytä Konadeita, koska niitä on tullut viimeaikoina innostuspuuskassa käytettyä oikeastaan joka kerta, kun kynsiä olen lakannut. Näiden vaatimusten puitteissa onnistuin pysymään ja lopputulos ylitti ennakko-odotukset aika reippaasti.

Mavala Wichita + Rose + Lumene Make Impact + WnW Sparked + ELF Sunset
Useampi lakkapullo tuli taas laatikosta kaiveltua. Pohjana Mavala Wichita ja Rose (kumpaakin yksi kerros), töpöttelyssä Lumenen Natural Coden Make Impact ja Wet n Wild Sparked. Sydämet maalasin ELFin Sunsetilla ja viimeistelyssä glitterhippuja ja vaaleanpinkkejä strasseja.


I wanted to make something cute and pink for Valentine's Day. Another criteria for this mani was that I don't use Konad's since I've been using them soooo often lately. And the result ended up being better than I expected!
I started with one coat of Mavala Wichita, followed by a layer of Mavala Rose. I used Lumene Natural Code's Make Impact and Wet n Wild's Sparked for spondgeing and painted the small hearts with ELF's Sunset.

Friday, February 11, 2011

rockgirl.

Halusin päästä testaamaan Wet n Wildin Night Prowlia, huomasin Models Ownin Magenta Divinen osuvan sävyltään sen kanssa hyvin yksiin ja Konadin m71 laatta on vaan niin kiva, että sitä oli pakko päästä käyttelemään. Näistä aineksista syntyi siis rokkityttökynnet Suomi-Norja paluumatkalle.

WnW Night Prowl + MO Magenta Divine + Konad Special White Pearl (m71)
Pinkki ja musta yhdessä toimii aina! Night Prowl on siis musta lakka pinkillä glitterillä. Ja kun ei glitteriä muuten ollut riittävästi, täytyi tippeihin lisätä Magenta Divine! Konadin m71 on ehdottomasti yksi suosikkilaatoistani, ja vaikka ennakkoon epäilin, löytyykö tuolle tyttökuviolle mitään käyttöä, tykästyin nyt siihenkin.

Muiden kokeilemieni WnW lakkojen tapaan Night Prowl levittyy hyvin, kuivuu uskomattoman nopeasti ja peittää tosi hyvin jo kahdella kerroksella. Ainoa miinus näissä lakoissa on tuo kesto, eli seuraavana päivänä on jo ihan kiitettävästi kärkikulumaa.. mutta onpahan sitten hyvä syy laittaa kynnet uudestaan! (..niinkuin siihen paljon erityissyitä tarvittaisiin..)


I really like the combination of pink and black so when I bought Wet n Wild's Night Prowl I had to try it as soon as possible! Night Prowl is black polish with pink'ish glitter and I just love it! But of course that glitter alone wasn't enough so I "had to" add some Models Own's Magenta Divine to the tips. Stamping is from Konad's m71 with Konad Special White Pearl.

Like all WnW polishes I've tried, Night Prowl is easy to apply, dries really fast and is opaque after 2 coats. The only bad thing with these polishes is that they don't last very long on your nails so the tips start looking worn after one day.. but atleast that gives me a good reason to do my nails again! (..as if I need any special reasons for that..)

Thursday, February 10, 2011

teemalakkauskisan kynnet - mustaa valkoisella.

Eilinen meni jonkinmoisessa koomassa, mutta tänään alkaa olo olla jo varsin hyvä ja levännyt! Ja ulkona tulee oikein kunnolla lunta - pitkästä aikaa! :)


Tässä siis finaaliin asti selvinneet Mustaa valkoisella -kynteni. Pohjana pari kerrosta en-muista-yhtään-mitä valkoista (saattoi olla Depend tällä kertaa käytössä), reunat töpötelty ELFin mustalla ja ruusukuvio Konadin mustalla laatasta m76. Valkoisella alueella on hennosti myös ELFin Twinkleä, mutta se ei pahemmin kuvissa näy. Nimettömässä pari kerrosta ELFin mustaa, keskelle töpötelty vinosti ELF Twinkle ja keskellä sydänstrassi.
Tämän lakkauksen ideointiin vaikutti suuresti se, että juuri kun aloin ideoimaan tätä teemaa, sain tiedon mummoni kuolemasta. Nimettömän sydän onkin hänelle omistettu~ 

Tämän lakkauksen myötä aloin vihdoinkin saamaan Konadoinnin haltuun hieman paremmin, ja nyt siitä ei sitten tule loppua millään. Olen täysin koukussa!


This is my second mani for Sonnela's competition. The theme was "Black on white" and I got to the finals with these nails. :)
The base is 2-3 coats of some white nailpolish (can't remember which one I used, probably Depend). Sponging with ELF Black, roses from Konad m76 plate with Konad Black. There's a tiny bit of ELF Twinkle on the white parts too, but that's not visible on the pictures. On the ring-finger I have 2 coats of ELF Black and a line of ELF Twinkle sponged to the middle.

Wednesday, February 9, 2011

teemalakkauskisan kynnet - väripläjäys.

Selvisin vihdoinkin takaisin kotiin ja nyt tuntuu siltä, että voisin nukkua pari päivää putkeen. Viikon verran tuli nukuttua varsin vähän ja varsin huonosti ja päivät meni kaupungilla asioilla juostessa ja muuten vaan touhottaessa. Ennen Suomenreissua vietin vielä viikonlopun pohjoisessa, joten matkustuspäiviä kertyi viimeiseltä puoleltatoistaviikolta aika runsaasti, ja kotipäiviä tasan yksi.

Ennen lähtöä osallistuin Sonnelan teemalakkauskisaan ja tein kynnet molempiin teemoihin. Reissaamisen vuoksi en noita kynsiä ole aiemmin päässyt esittelemään, mutta ehtiihän noita.. Ensimmäisenä esittelen teille Väripläjäykseni, joka ei siis selvinnyt finaaliin.


Itselleni tuosta teemasta tuli mieleen kirkkaat, selkeät värit. Kynsistä siis löytyykin suunnilleen kaikki perusvärit jossakin muodossa. Tuli varsin kesäinen fiilis talven keskelle näillä kynsillä, ja olin itsekin aika yllättynyt, että tykkäsin tästä värioksennuksesta lopulta varsin paljon.
Pohja siis liukuvärjäyksellä, kukat dotting toolilla ja kiehkurat pienellä siveltimellä maalaten.


Käytin tähän lakkaukseen noin miljoonaa eri lakkaa. Lakkauksen ollessa valmis pöydälle kertynyt lakka-arsenaali alkoi huvittaa niin kovasti, että pakko oli napata koko komeudesta kuva.

Mustaa valkoisella lakkaukseni selvisi finaaliin asti, mutta voittoa ei tällä kertaa irronnut. Yritän saada senkin lakkauksen esittelyyt tässä lähipäivinä (eli kunhan herään seuraavan kerran sitten parin päivän päästä)!

Suomen reissun seurauksena matkalaukku oli palatessa täynnä kynsilakkoja ja muita kivoja kynsijuttuja (Konadeita <3) ja ihan itseä hirvittää, miten paljon tuli osteltua kaikkea... Mutta toisaalta en ole lakkoja suuremmassa mittakaavassa pitkään aikaan hankkinut, täältä en monia noista hankinnoista olisi saanut, ja ainakin kaikki tähän mennessä testatut ihanuudet ovat olleet ihan täydellisiä!



I returned from my trip to Finland tonight and I'm suuuuuper tired - I feel like I would want to just sleep for a few days. That's why I'll be a bit lazy with this english part and just give you the summary of these nails.

I took part to Sonnela's competition and the theme for these nails was "colourful" or something like that (don't think there's any real translation for that finnish word ;P ). I wanted to use bright colours and included all the basic colours in some form. I was kinda surprised that I actually liked this super-colourful-mess! Unfortunately this wasn't enough to make it to the final. 
My nails for the other theme of that competition - "black on white" got to the final but I didn't win. I'll try to post my black and white nails at some point during the following days!

Sunday, February 6, 2011

rose of sorrow.

Eilen oli mummoni hautajaiset ja tämä lakkaus oli tehty tätä tilaisuutta varten. Värimaailma löytyi musta-harmaasta hameestani, sekä marjapuuronvärisistä korvakoruista.



Pohjana kaksi kerrosta Golden Rose Holographic Colorin 116:ta, tippeihin teippirajauksen avulla kaksi kerrosta saman merkin 119:aa. Päällä konadointi laatoista m71 (verkkomainen kuvio harmaan päällä) ja m40. Lopuksi ruusukuvion päälle pienellä siveltimellä Wet n Wildin Sparkledia ja nimettömään ja peukaloon yhdet vaaleanpunaiset strassit. 
Kuvat ovat järkyttävän huonoja, kun jouduin kuvaamaan illalla keinovalossa (huonossa sellaisessa) ja tällä hetkellä käytössä olevalla koneella ei ole kunnon kuvankäsittelyohjelmaa, eli jo pelkkä kuvan koon muuttaminen tekee ajoittain kuvista mössöä.


These nails were made for my grandma's funeral. The colours are picked from my black and gray skirt and berry'ish coloured earrings.
The "base" is 2 coats of Golden Rose Holographic Color's 116. Tips lined with tape and used 119 from the same brand. Konad from the plates m71 and m40. I used a small brush to paint Wet n Wild's Sparkled on the roses and added some rhinestones on thumb and ring finger.

I'm sorry about the bad quality pictures but I had to take the pics during the evening without proper lightning and my computer didn't want to co-operate and made them a bit blurry when I tried to resize them.

//edit. Fixed the pictures to a tiny bit better quality after I got back home! :)

Saturday, February 5, 2011

dreamy sunset.

Iso kasa uusia lakkoja, iso kasa lakkoja, jotka jouduin jättämään vanhempien nurkkiin pyörimään Norjaan edellisen kerran matkatessa. Ideoita löytyy ihan liikaa - voi kun olisi enemmän kynsiä ja enemmän aikaa!

ELF Sunset + Color Club Covered in Diamonds
Näiden kynsien kanssa meinasi mennä hermot jokusen kerran. Aika pahasti. Ja näitä tehtiin kauan ja hartaasti, ja ennen Konadointeja ajatuksena oli lähinnä "yritys hyvä, mutta eihän siitä nyt tullut yhtään mitään" - näytti aika kamalalta. Mutta Konadit toimivat kuin taika, ja ihan kamalat kynnet muuttuivatkin ihan kamalan ihaniksi. En ymmärrä, mutta kovin minä näihin ehdin päivän aikana tykästyä. 


Jotain vanhaa, jotain uutta, eli pohjana kaksi kerrosta ELF Sunsetia (mikähän mielenhäiriö mulla oli, kun tämän jätin ottamatta mukaan silloin ..), päällä Color Club Covered in Diamonds ja viimeisenä (muttei tässä tapauksessa lainkaan vähäisimpänä) Konadit uudesta m73 laatasta Konadin Special White Pearl lakalla. Lakkaa on kynsillä kaikkiaan noin miljoona kerrosta, mutta sainpahan sen pinnan tasaiseksi sitten loppujenlopuksi!


These nails took ages and gave me loads of grey hairs! Before the Konad-stamping it looked absolutely terrible but Konad did some magic - the really bad nails turned into really nice nails! Don't really know how it happened but I ended up liking these a lot!
2 coats of ELF Sunset, Color club Covered in Diamonds and Konad plate m73 + Konad Special White Pearl.

//edit. Fixed the pictures to a tiny bit better quality after I got back home! :)

Friday, February 4, 2011

so cute.

Glitteriä, pastellivärejä ja pikkukissoja. Enpä tässä taas mitään paljoa söpömpää keksinyt, kun aloin tekemään itselleni kynsiä matkustuspäiville. Innostuin kovasti ELFin Glitter Glamista edellisen lakkauksen yhteydessä ja sitä oli ihan pakko päästä testaamaan heti uudestaan. Kerrankin oli selkeä visio kynsistä jo edellisenä päivänä - ja lopputulos oli kyllä varmaan vielä kivempi, kuin mitä olin alunperin ajatellut!

ELF Glitter Glam + Models Own Lilac Dream

Nämä oli kyllä sellaiset rakkauskynnet, että oksat pois! Tykkäsin ihan hulluna, ja Glitter Glam on ihan mahtava!


 Glitter, pastel colours and little kittens. Couldn't really think about anything cuter when I started doing these nails! For once I got the idea for the nails on the previous day and the result was even better than I imagined it would be! Just love them!

Tuesday, February 1, 2011

princess socks.

Usiista ELFin lakoistani suurimpana suosikkina on tällä hetkellä Passion Pink. Tämän kanssa mietin pitkään, tilaanko ollenkaan, ja jos tilaan, niin mikä se oikea väri sitten on. Olin nimittäin törmännyt netissä pariin kuvaan, joissa oleva lakka näytti siltä, että minun on pakko saada se, mutta sama lakka tuntui löytyvän kahdella eri nimellä. Suurimmassa osassa kuvia tämä löytyi siis nimen Mango Madness alta, muutamassa vain oikealla nimellään. ELF oli siis jossain vaiheessa onnistunut sotkemaan nämä kaksi lakkaa keskenään ja lakat olivat päätyneet ihmisille väärän nimen alla väärässä paketissa.

Otin sitten kuitenkin riskin ja tilasin Passion Pinkin ja oikea lakkahan sieltä luokseni löytyi - ja on se vaan ihana!

ELF Passion Pink + Twinkle

Joudun myöntämään, että en kuollaksenikaan muista, mikä valkoinen tässä on pohjana. Todennäköisesti yhdistelmä ELF Pearl + Depend 031, mutta varmaksi en sano mitään. Kärjet ja kukat ELF Passion Pink, koko komeuden päällä ELF Twinkle. Rajaus ja kukkien keskustat koristeltu glitterhippusilla. Nämä kynnet tuovat minulle mieleen sellaiset söpöt pikkuprinsessan sukat, siitä postauksen otsikko.


I have to admit that I can't remember what's the white base on this mani. I think it's ELF Pearl + Depend 031 but I'm not sure at all. Tips and flowers are made with ELF Passion Pink - my favourite of the ELF polishes I've tried so far - and everything is topped with one coat of ELF Twinkle. This mani reminds me of some cute little princess' socks so that's why the name of this post is what it is! :3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...