Tuesday, May 17, 2011

my nail polish collection - part 1. (picture heavy)

Ajattelin nyt vihdoin yrittää saada aikaiseksi postauksen kynsilakkakokoelmastani. Yritin lajitella lakkoja kuviin vähän merkin mukaan, ja kuvia on kohtalaisen monta, eli ainakin kahdessa osassa teen tämän esittelyn. Ja kaikki kuvat on otettu kohtalaisen kirkkaassa aamuauringossa.
Ihan kamalan isosta valikoimastahan ei ole kyse, eli jossain sadan paikkeilla taitaa lukema mennä tällä hetkellä. Lisäksi suurin osa lakoistani on "halpis- tai markettilakkoja". Jos jotakuta kiinnostaisi nähdä kuvia jostakin lakasta ihan kynsillä - lakka paljaaltaan tai koristeluiden kanssa / leimauskäytössä niin jättäkää kommenttia! Mielelläni toteutan toivomuksia! :)

O.P.I - The Show Must Go On, Ink, Teenage Dream, Last Friday Night
China Glaze - Sea Spray, Exceptionally Gifted, Ahoy!, Ruby Pumps
Orly - Space Cadet, Galaxy Girl / Color Club - Wild At Heart, Covered In Diamonds
Models Own - Mixed Up, Magenta Divine, Lilac Dream, Baby Blues
Wet n Wild - Carribean Frost, Rain Check, Eggplant Frost, Night Prowl, Sparked
Wild and Crazy - Lollipop, Montana, Pink Bikini, Fancy Dream, Purple Glitter, Wild & Desperate
MNY - 749, 761, 445, 557, 553, 808A, 145
GOSH - Gypsy blue, Ocean, Golden Brown, Orange Drops
Sally Hansen - Flashy Fuchsia, Blazing Blue / SnowCrystal - 441, 448
Viva la Diva - 121, 72 / Make Up Store - Siw
Isadora - Graffiti Subway Green, Black Tag / Sweet Violet, Summer Red

I'm finally trying to get my nail polish collection introduced! For the pictures I tried to sort them a bit by brands and there's quite a lot of pictures so I will cut this to atleast two parts. All of the pictures have been taken on a very bright morning sun.
My collection isn't super big - around 100 polishes at the moment, and most of them are  "cheap / market brands", as you could call them here (since O.P.I/CG etc are quite expensive on the stores here :( ). If you'd want to see swatches / nail art / stamping done with some specific polish leave me a comment and I'll do my best to make a post about that! :)

3 comments:

 1. Mitäs nää MNY lakat oikein on, en oo ikinä kuullukkaan :--D
  Mistä oot ostanu ne & onko hyvälaatusia ?

  ReplyDelete
 2. Omat MNY -lakkani ovat peräisin Cubus -nimisistä liikkeistä. Cubus on norjalainen ketju, eli täällä tosi yleinen, mutta Suomessakin on ilmeisesti pari liikettä nyt avattu. En tosin tiedä yhtään, myyvätkö MNY:tä Suomen liikkeissä (enkä Suomessa ole muissakaan kaupoissa nähnyt).
  Laadultaan ovat olleet varsin kelvollisia ja värivalikoimaakin on ihan kivasti. Osa on aika läpikuultavia, eli joutuu kerrostamaan jonkin verran, mutta toisaalta erityisesti tummemmat värit on myöskin tosi pigmenttisiäm ja niiden kanssa pärjää parilla kerroksella. Ja kuivuminenkaan ei kestä ikuisuuksia :) Hintaansa nähden (alle 5€/kpl) tosi hyviä, tai ainakin itse oon tykästynyt.

  ReplyDelete
 3. Hmm, OON aina himoinnu tota Ruby Pumps lakkaa, aina ne nököttää siellä ja tekis mieli ostaa mutta on vaan kyllä semmone hinta että ei kiitos :D Ois mukava nähä millaselta se näyttää kynnellä, kun se pullossa näyttää jo niin syötävän hyvältä :P

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...