Pages

Friday, May 27, 2011

shiny apples.

Lakkalaatikkoa tutkiessa käteen osui Models Ownin Magenta Divine. MD on hurjan kivan näköinen lakka, mutta jostain syystä sitä ei ole paljoa tullut käytettyä. Ajattelinkin sitten laittaa kynsille kunnollisen glitterpommin.

Models Own - Magenta Divine
Kynsillä kolme kerrosta Magenta Divinea (mun mielestä hurjan hyvä peittävyys glitterlakalle!). Koristeena pinkkireunaisia omenafimoja ja pinkkejä strasseja. Nämä kynnet voisin kuvitella aurinkoisen ilman rantakynsiksi - auringonpaisteessa kimallusta riittää vaikka muille jakaa!
..Ja oli muuten hurjan kivaa tätä poistaessa - foliokikoista huolimatta.


This glitterbeauty is Models Own Magenta Divine. I'm wearing only 3 coats here and it's opaque - really great for a glitter polish! For decorations I added some pink apple fimos and pink rhinestones. This mani would work nicely for a sunny day at beach - the glitter looks super shiny on sunlight!

10 comments:

  1. tosi nätti lakka! :) Pyrin nykyään ostamaan nou kaikki models ownnin glitterlakat, tulee vaan vähän haastavaksi kun seppälästä ostaa niin pitää käydä usein kattelemassa :)

    ReplyDelete
  2. Kauniit! Mutta itse en uskaltaisi tehdä moisia kynsiä, kun vihaan yli kaiken glitterlakkojen poistamista.

    ReplyDelete
  3. Aw! This is soooo cuuteXD Love that nail polish too~<3

    ReplyDelete
  4. Tosi kauniit!

    Onko sulla muuten mitään hyvää kikkaa glitterlakkojen poistoon.. Rakastan glitterlakkoja ja glitterhileiden käyttöä ihan hirveästi, mutta se poisto on jotain ihan kamalan ärsyttävää. Monesti pistänkin halpiskynsiviilat käyttöön ja viilailen osan glittereistä pois... :/

    ReplyDelete
  5. Aivan upeat värit! <3

    ReplyDelete
  6. 3nn: Kiitos :3 Omenafimoissa on jotain tosi ihastuttavaa - multa löytyy kolmessa eri värissä, mutta nää pinkit on ehkä ne söpöimmät.

    Keijju: Multa löytyy kolme MO glitterlakkaa, joista kaksi on Seppälä -löytöjä ja yhden voitin arvonnasta :) Se neon oranssi on nyt himotuksen alla, ja seuraavalla Suomi -visiitillä pitää käydä useammat Seppälät taas penkomassa!

    Papu: Kiitos :) Mä pohdin näiden kanssa, että en ihan näin paljoa ole aiemmin yhdellä kertaa glitteriä kynsille laittanutkaan. En kyllä pysty glittereitä kovin usein kynsillä pitämään, kun kynnet näyttää aina ihan kamalilta sen poiston jälkeen - mun kuivaakin kuivemmat kynnet näyttää lähinnä siltä, kun ne olis käsitelty raastinraudalla ;(

    Minnie: Thank You! n_n


    Maryah: Kiitos :)

    Käytän monessa paikassa ylistettyä foliokikkaa - Eli kynsilakanpoistoaineella kunnolla kostutettu vanulapun palanen kynnelle (minä leikkaan vanulapun yleensä neljään osaan nuukailijana) ja sitten kääritään sormenpää folioon. Annetaan muhia folion sisällä ~5min (enemmän tai vähemmän aikaa, riippuen glitterin määrästä) ja sitten vedetään tuo "tuppo" pois kynnen kohdalta kevyesti painaen. Jos jaksaa antaa paketin olla riittävän pitkään paikallaan, lähtee kynsi aika hyvin puhtaaksi yhdellä kertaa.

    Pandalta löytyy hyvä kuvasarjakin touhua havainnollistamaan -> http://pieceofpanda.blogspot.com/2010/10/helppo-ja-nopea-tapa-putsata-kynsilakat.html

    ReplyDelete
  7. Ciesse: Kunnon pinkki näyttää kyllä lähes aina hyvältä! :)

    ReplyDelete
  8. Siis oi nam miten ihanat :) Tosi tollasen raikkaan väriset <3 Ja noi omenat näyttää jotenki nii makeilta ja ne kruunas ton lakkauksen tositosihyvin.

    Hah, ihan kesäfiiliksissä täällä, kesäloma alkoi nyt. <3 ETTÄJUU, hyvää kesää sinne kaikille jotka lukee tän :))

    ReplyDelete
  9. LittleKittyMonster: Kiitos kovasti! n_n
    Hyvää kesää ja rentoa lomaa sullekin, toivottavasti kelit sallii enemmän kuin täällä rajan takana - vettä sataa joka päivä! :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...