Monday, September 19, 2011

almost antique.


Leimausinnostuksen löydyttyä on tullut leimailtua vähän liikaakiin, ja nyt oli pakko tehdä välillä jotain muuta. Menossa on myös noin miljoona lakkauskilpailua, ja aivot alkavat käydä ylikierroksilla kaikkien valmiiksi asetettujen aiheiden vuoksi. Jo jonkun aikaa minulla on ollut tarkoitus testata parit eri merkkiset eBaysta saapuneet water decalsit (että tiedän, ovatko kaikki noista decalseista ihan toimivia) joten nyt sitten tällaisena helppona pikakoristeluna otin käyttöön yhdet noista water decalseista. 

Pohjalla Wild and Crazyn Montana. Kiinnitin water decalsit valkoiselle pohjalle ja sitten lakkasin hieman kuviota myötäillennoin puolet kynnestä Wet n Wildin Lady Luckilla (joka on muuten hurjan ihana pinkki lakka). Rajaus Color Clubin Aquarius Art Club -lakalla. En oikein tiedä miten suhtautuisin näihin kynsiin, kun en tykkää omilla kynsilläni valkoisesta "pääväristä" ja vihreän ja pinkin yhdistelmä on mielestäni ehkä hirvein mahdollinen väriyhdistelmä (siis nimenomaan pinkin ja tuollaisen kunnollisen vihreän).. toisaalta taas näissä on jotain hurjan kiehtovaa ja kaunista. Sellainen jännä vanhanaikainen fiilis. Päätyvät todennäköisesti kuitenkin huomenna poistoon - jos vain aikaa on, koska mulla on hurjan paljon lakkausintoa ja ideoita, joita pitää päästä purkamaan!

Onko water decalsien käyttö kaikille jo ihan tuttua huttua, vai kiinnostaisiko jotakuta tuto noiden käytöstä? 
Mulla on vielä yhdet decalsit testaamatta, ja niiden kanssa leikkiessä voisin sitten tarvittaessa ottaa kuvia tuosta hommasta, jos sille tarvetta löytyy :)


Quick mani I did to test these water decals I ordered from eBay a while ago! I started with Wild and Crazy's Montana and added the water decals. After that I painted ~half of the nail with Wet n Wild's Lady Luck and lined it with Color Club's Aquarius Art Club -polish.

I don't quite know what to think about this mani since I don't really like white as a "main" colour on my nails and I think pink and green is one of the worst colour combinations ever... but still there's something really pretty and fascinating on this mani! There's this old-fashioned feeling that I liked a lot.

12 comments:

 1. Aivan ihanat! Näistä tulee posliiniastiat mieleen :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihanat! Ja kyllä kiinnostaisi tuto. :)

  ReplyDelete
 3. Itsekin olen juuri selaillut ebay:ssa water decalseja ja varmasti tilauksen teenkin tänään, Viva la nails:illa on myös kauniita mutta vähän liian kalliita. :/

  ReplyDelete
 4. Mahtava tuo kuva muokatuilla väreillä! Näissä on kyllä oikea vanhan ajan fiilis c: -

  ReplyDelete
 5. En kyllä muista tuota Lady Luckia nähneeni oman paikkakuntani Seppälässä, mutta pitääpä jatkossa pitää silmät auki, on sen verran kivan näköinen. :) Ja muutenkin tosi kauniit kynnet!

  ReplyDelete
 6. Rose: kiitos :)

  Papu: Joo, ja joku vanha kukkatapetti oli toinen, mikä noista ruusuista tuli mieleen :3

  Vilkku: Kiva kuulla - pitää toivoa, että ne viimeisetkin testausta odottavat decalsit toimii ettei tuto mene ihan sotkemiseksi!

  Celia: Juu, Viva la Nailsin decalseja olen minäkin katsellut, mutta kun eBayssa on halvempaa, ja laatu on (ainakin tähän asti) ollut ihan toimiva.

  hiutale: Melkein vahingossa värisäätöjä testatessa sattui löytymään tuo väritaso, ja mun mielestä se sopi niin hyvin näihin kynsiin! :D

  PaRaDeaD: Toivottavasti se joskus tulee vastaan, on ainakin mulle ollut tosi mieleinen lakka (vaikka kovasti yritän kieltää itseäni ostamasta lisää tämän sävyisiä pinkkejä :D ). Minä löysin Lady Luckin ihan takarivistä, ja siinä vieressä oli vielä joku saman sävyinen pinkki, joka ei kuitenkaan ollut läheskään yhtä kivan näköinen. Olisi jäänyt löytymättä, jos en olisi yrittänyt löytää vielä yhtä lisälakkaa johonkin "osta x-määrä" -tarjoukseen :)

  ReplyDelete
 7. Näähän on just upeet. En menis heti poistamaan. :-)

  ReplyDelete
 8. Onhan noi nätit(: Mie eilen itse yritin kokeilla niitä water decalseja, mutta yritykseksi jäi. En muuten oo vähään aikaan niiden kanssa värkkäämässä::D

  ReplyDelete
 9. Todella kivat kynnet! Tuto olisi enemmän kuin toivottavaa, itselleni nuo decalsit ovat vielä aikas vieraat.

  ReplyDelete
 10. ojj, pidän tosta punasesta lakasta, ihanan sävyinen! hienot kynnet!(:

  ReplyDelete
 11. Elli: Kiitos :)

  Mmeri: No voihan, mun mielestä ne on olleet niin vaivaton tapa koristella kynsiä :o Sulle on ehkä sattunut joku maanantaikappale, joka ei sitten tykkää toimia? :(

  Anonymous: Kiitos, pitää muistaa se tuto sitten seuraavan kerran decalseita käyttäessä!

  myntah: Se on kyllä, minäkin siihen kovasti tykästyin :3 Se on onneksi vähän erilainen, kuin mun muut saman sävyiset pinkit - siinä on hopeinen shimmeri (muissa on sinertävä tai kultainen)!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...