Wednesday, September 28, 2011

kirppisasiaa.

Sormenpäät alkaa olla hellänä fimojen siivuttamisesta, mutta monta pussia olisi nyt valmiina odottamassa. Kirppis olisi siis luvassa 

torstaina 29.9. klo. 18:00!
(Suomen aikaa)

Ajankohta on aika tarkalle laskettu - torstai on vähän kiiruspäivä, mutta tuossa välissä pitäisi ehtiä hyvin päivystää koneella. Ehdin siinä vielä perjantain ja lauantain pakata tavaroita ja sunnuntaina lennän Suomeen. Kaikkien maksujen pitäisi olla maksettuna niin, että ne näkyvät tilillä ensi viikon alkuun mennessä, jotta saan ne viimeistään torstaina lähtemään - toivottavasti kaikki saisin kuitenkin jo heti alkuviikosta postiinkin.

Tarkoituksena olisi, että nuo yhtä kuviota sisältävät pussit laittaisin niin, että jaottelen kuviot eri teemoihin (esim. kukat ja hedelmät), joista voi valita, mutta sitten lähetän teeman sisältä sattumanvaraisen pussin - niitä pusseja tuli vaan ihan tuhottoman paljon, joten mulla menisi ikä ja terveys, jos numeroin ja kuvaan ne kaikki. 

Sekoituspussien kanssa yritän sitten saada jokaisen pussin kuvattua ja niistä voi valita mieleisensä. Niitä olen pääosin yrittänyt tehdä hieman teemoittain, eli on hedelmäpusseja ja kukkapusseja yms.

..ja nyt minä suuntaan nukkumaan, ja yritän saada huomenna taas kynteni koristeltua (tänään meni koko päivä yksivärisellä lakkauksella, jaiks)!

2 comments:

  1. Onks myynnis muit ku fimoi ? :)

    ReplyDelete
  2. Nebu: Jokunen arkki water decalseja ja tarroja, sekä vähän glittereitä, strasseja, helmiä yms pikkukoristeita.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...