Wednesday, September 21, 2011

butterflies in the garden.


Leimausvälineillä leikkiessä innostuin myös kokeilemaan kahdella värillä leimaamista. Luonnollisesti piti vielä valita hankalat kuviot, joten lakkojen kanssa näperrellessä meni hetki jos toinenkin, mutta kyllä siitä sitten varsin kivat kynnet syntyi.

Pohjalle Snow Crystalin 441. Ensin leimasin perhoset Konadin m54 -laatasta, lakkoina Depend 247 ja Make Up Store Siw. Sen jälkeen m26 -laatasta kukkaköynnökset, jossa lakkoina Depend 193 ja 223. Lopuksi laitoin vielä dotting toolilla kukkien keskustat hopeisiksi.

luonnonvalo vs. keinovalo // natural light vs. artificial light
I tried stamping with two colours for the first time and here's the result. I picked a bit complicated images so it took a while to get the polishes on the right places and find out the best way to use the scraper but I think the mani looked quite nice.

The base is Snow Crystal 441. I stamped the butterflies first - image is from Konad plate m54 and the polishes are Depend 247 and Make Up Store Siw. The flowers are from Konad plate m26, polishes Depend 193 ja 223. I used dotting tool to put the silver dots in the centre of the flowers.

13 comments:

 1. Uih, tosi kauniit! Taas näitä lakkauksia joita katsellessa alkaa himoita konadeja...

  ReplyDelete
 2. On kyllä hienot, ihanat värit :)

  ReplyDelete
 3. Nää kynnet kyllä on joo taas sellaset jotka saa vakuuttumaan siitä, että on noi Konadit vaan ostettava.. :D Ihan mielettömän hienot! :)

  ReplyDelete
 4. U-P-E-A-T! Ei lisättävää :).

  ReplyDelete
 5. vautsi! todella taitavasti tehty! voisit tehdä vaikka tuton kahdella värillä konadoimisesta, omasta mielestä se on aika hankalaa. (:

  ReplyDelete
 6. Ihanat yöpuutarha-kynnet :).

  ReplyDelete
 7. Ooh, en voinut kuin huokaista ihastuksesta, niin kauniit kynnet!

  ReplyDelete
 8. Ihanat ja tosi upea tuo lakka pohjalla!!

  ReplyDelete
 9. Nämä on kyllä upeat! Täytyypä itsekin kokeilla jotian perhosten ja kukkien yhdistelmää! :)

  ReplyDelete
 10. Nämäkin ovat niin kauniit, että silmiä särkee. :)

  Oletko kokeillut monia lakkoja Konadin sijasta leimaamisessa? Mitkä ovat mielestäsi parhaita?

  ReplyDelete
 11. Hurjan paljon kommentteja taas, iik! Ihanaa, kiitos kovasti kaikille!

  myntah: Sellaisen tekeminen olikin jo mielessä ;) Voi tosin mennä pari viikkoa, ennen kuin sen saan oikeasti aikaiseksi, kun tällä hetkellä on joku miljoona juttua, mitä pitäisi saada tehtyä/postattua ja sitten vielä käväisen "lomailemassa" viikon verran Suomessa.

  Panda: Ja sieltä löytyi taas se täydellinen nimi tällekin lakkaukselle! Mun pitää oikeesti alkaa lähettämään sulle ideoitavaksi näitä päänvaivojani, kun näidenkin kynsien postaus siirtyi muutamalla päivällä ihan vaan siksi, kun en keksinyt MITÄÄN otsikkoa.. ja sit lopulta sain tällaisen kökön aikaiseksi :D

  Furiahz: Aika pitkälle olen päässyt pelkällä mustalla ja valkoisella Konad -lakalla, mutta aina joskus tulee testailtua muiden toimivuutta - lähinnä tumman päälle lakkaamisessa. Nää Dependin metalliset lakat on tällä hetkellä ihan täyttä rakkautta, kun nää toimii paremmin kuin itse Konad -lakat. Pääasiassa kaikki lakat, jotka on lähes peittäviä yhdellä kerroksella sopii leimaamiseen.
  Models Ownin pastellicremet on ollut "ihan ok". Mun Isadoran violetti metallinen lakka on myös hyvä, mutta muuten en Isadoran lakkoja omista, niin en osaa niistä yleisesti sanoa.
  Ja tuosta MUS hololakasta tykkään leimaamisessa, joskin se on huonossa valossa sitten vähän mitäänsanomattoman näköinen, eikä toimi kovin hyvin sellaisilla kuvioilla, joka on vain ohuita viivoja (paljon näyttävämpi isoilla aloilla).

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...