Thursday, September 8, 2011

kiinnostaisiko koristelutarvikekirppis?

Itselle tarpeettomia koristelutarvikkeita on alkanut kertyä nurkkiin ja ajattelin nyt tiedustella, kiinnostaisiko ketään koristelutarvikekirppis? Enimmäkseen tarjolla olisi fimoja, mutta jotain muutakin pientä löytyy mun "turhien tarvikkeiden pussista". Mikäli kiinnostusta löytyy, haluaisin myös tietää, tykkäisittekö fimoista siivutettuna vai kokonaisina pötköinä, ja jos siivuina, niin minkälaisina kokonaisuuksina - 10/20/50/X siivua per pussi? Sekoituksia vai vain yhtä kuviota yhdessä pussissa?


Ihan heti tämä ei ole vielä ajankohtainen, sillä vielä on noin kuukausi siihen, kun seuraavan kerran suuntaan Suomeen, mutta näin etukäteen kuitenkin kyselen, kannattaako mun alkaa suunnitella asiaa enemmän (nyt kun sain vihdoin koko reissun ylipäänsä varmistettua)! :)

7 comments:

 1. Ehdottomasti kiinnostaa kirppis. Itse ainakin tykkäisin fimot ois valmiiks viipaleina ja samaa fimokuviota ois 10 tai 15 kpl pusseissa ja sekotus erilaisia 50kpl pusseissa. Kynsitarrat kiinostaa eniten, kun ne ovat kaupoissa usein niin kalliita :)

  ReplyDelete
 2. kiinnostaa kiinnostaaa!! fimoja siivutetteuina sanon minä ;)

  ReplyDelete
 3. Ehdottomasti kiinnostaa! Erityisesti uusia tarroja kaipailisin, myös sopivia fimoja. Fimot voisivat olla valmiiksi paloiteltuina, max. 20 kpl pusseissa tai isompina sekoituksina.

  ReplyDelete
 4. Jees olen erittäin kiinnostunut!! :p Kattelin tänään ebaysta fimoja, niin olisi kiva koittaa niitä ennenkuin ostaisin sieltä.
  Olis hyvä jos fimot olis viipaloitu, 15-20 kpl samaa kuviota ja sekoitukset isommissa pusseissa. :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille kommenteista! :)
  Kiva huomata, että kaikilla oli aika samansuuntaiset toiveet, kuin mitä itsekin olin suunnitellut, eli meinasin laittaa fimoja 15kpl pusseihin ja sekoituksia noin 50kpl pusseihin.

  Ja yllättävä huomata, että tarroille löytyy kiinnostusta, kun oon aina ajatellut että oon melkein ainoa, joka niistä jaksaa innostua! :D Water decalseja on ainakin muutamat ylimääräiset, mutta pitääkin katsoa tarravalikoimani vielä läpi!

  ReplyDelete
 6. todellakin kirppistä pystyyn ! Kaikki kiinnostaa mitä pistätä myyntiin mutta jos fimoja alan ostelemaan niin viipaloina ja erilaisia kuvioita jne, haluan nimittäin kokeilla fimoja kun en niitä ole aikaisemmin kokeillut!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...