Saturday, September 24, 2011

simple dotting tool flowers.


Näillä kynsillä mentiin jokunen viikko sitten useampikin päivä - tykkäsin tästä kokonaisuudesta tosi paljon ja lopulta päädyin jopa paikkaamaan kuluneita kärkiä, jotta selviäisin tällä lakkauksella vielä yhden päivän lisää!

Pohjalla kaksi kerrosta Wet n Wildin perus mustaa (taitaa olla nimeltään Black Creme tms, en nyt onnistu löytämään sitä pulloa mistään...), jonka päälle tein aika karkean liukuvärjäyksen OPI:n The One That Got Away:lla. TOTGAW on yksi niistä lakoista, joka on tuntui päätyvän kynsille vähintään kerran viikossa yhdessä vaiheessa, mutta se on vain ihan tajuttoman hieno lakkaa - ei harmita, että ostin sen Stockalta ihan ylikalliilla hinnalla! n_n


Koristeluna dotting toolilla tehdyt kukkaset - mietin jos jonkinmoista strassia tähän vielä lisukkeeksi, mutta jouduin toteamaan, että nää kukat oli vaan niin hyvän näköiset, että ei siihen vaan voinut enää mitään lisätä. Ja lakkauskriitikkona toimiva miehentekele taas irvaili, että nämä kukat on varmasti tehty leimaamalla. Mutta eipä kai ihan joka mies osaisi edes yhdistää leimaamista kynsien koristeluun ;)


I loved this mani so much! It's from a few weeks back and I wore it for several days - even ended up fixing the wearing from the tips to survive one more day with it! 

The base is Wet n Wild's Black Creme (or something like that, can't find the bottle to check the name). I sponged O.P.I's The One That Got Away on top and made some flowers with dotting tool. I thought about adding some rhinestones to the centre of the flowers but the flowers seemed just perfect the way they were so I left it like this. My bf said the flowers looked like they were stamped so I guess that's a good thing? ;)


15 comments:

 1. Tosi nätit kynnet! Voisitko tehä tutoriaalia näistä kukkasista? :)

  ReplyDelete
 2. vau, vau, vau ja vielä kerran vau! ihan mielettömän hienot! mä yhdyn edelliseen kommentiin: tuto ois kiva kukista :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous: Kiitos :) Mulla on jokunen kuva otettunakin näiden kynsien tekemisestä, kun jälkeenpäin kiekolle näitä taiteilin. Pitää katsoa, saako niistä jonkunmoisen tuton kirjoutettua vai teenkö uuden, mutta ehdottomasti laitan työn alle!

  Peppi: Hih, kiitos! :) Yritän saada tuton tehtyä!

  ReplyDelete
 4. Vau!
  Todella ihanat kynnet! :)

  ReplyDelete
 5. Hienot kynnet.
  Tuo lakka on kyllä ihana ja kukat on kivat :)

  ReplyDelete
 6. Oi miten kauniit!! Ja aivan mahtavasti onnistuneet kukat!!

  ReplyDelete
 7. Todella kauniit kynnet! Ei ihme, että viihdyit niissä useamman päivän :)

  ReplyDelete
 8. tosi hienot! en ymmärrä miten saat noi kukkaset noin nätiksi.. minäkin oon kokeillu, mut ei vaan onnistu... kannatan tota tuto-ehdotusta!;)

  ReplyDelete
 9. Tosi kiva kyllä tuo The One That Got Away! :) Ja tosi hyvin onnistunu noi kukat, on kyllä nätit. :)

  ReplyDelete
 10. Rose: Kiitos :)

  marru: Kiitos. En tiedä, olisiko olleet yhtä mieleiset eri lakalla tai eri koristelulla, eli onneksi satuin tällaisen kokonaisuuden valitsemaan!

  Mia: Vähän kyllä sähelsin kukkien kanssa, kun onnistuin mm. tökkäämään yhden kynnen pöydän kulmaan heti päällyslakan levittämisen jälkeen.. onneksi sain sen vielä paikattua niin, että sitä ei pahemmin huomaa! :D

  Papu: Kiitos :)

  myntah: Niiden kanssa piti vaan olla aika nopea! Ja piti vähän testailla, että miten kovaa uskaltaa painaa, että se terälehden keskusta lähtee nätisti ilman, että alla oleva lakka ruttaantuu. Laitan tuton tosiaan työn alle :)

  PaRaDeaD: TOTGA on ihan rakkauslakka! <3

  ReplyDelete
 11. Ihan älyttömän nätit! Ihanat värit ja hyvin onnistuneet koristelut. =)

  ReplyDelete
 12. Todella ihanat! Matkin kun jaksan.. :D

  ReplyDelete
 13. Tuo punanen on niin upea että mun oli PAKKO hankkia se! =) En vaan päässy yli.. oot niin ihanasti koristellutkin että tulee mahtavasti esille väri =)

  Mari

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...