Saturday, September 10, 2011

testing: depend nailpolishes on stamping.

Aikani kuluksi keksin alkaa testaamaan omistamiani Dependin lakkoja leimauskäytössä, ja ajattelin, että tästä voisi olla jollekulle muullekin hyötyä. Omistan itse siis ihan onnettoman valikoiman Konadin erikoislakkoja, ja useammat kerrat olen haikaillut kultaisen ja hopeisen leimauslakan perään.. Olen kuitenkin kuullut moneen kertaan, että Konadin omat kultainen ja hopea ovat aika surkeat ja pigmentittömät, eikä mulla ole oikein ollut mahdollisuutta hankkia kehuttuja China Glazen lakkoja. Viimeisimmällä Suomivisiitillä nappasin kuitenkin Kicksistä parit Dependin metalliset lakat, jotka ovat tosin unohtuneet laatikon perälle aina tähän päivään asti :P

Testasin lakat ihan paperille leimaten. Itse tykkään eniten leimata tummalle pohjalle, joten testasin kaikki lakat myös mustan päälle (mustana lakkana elfin Black). Mallikuvio Konad m76 -laatasta, stamper ja scraper myös Konadin omia.

Depend 40, 069, 210, 086, 054

Ensiksi tämä "sekalainen seurakunta", eli jellyt, shimmerit, cremet. Nämä kaikki toimivat vähintäänkin "ihan ok" -tasolla vaalealle pohjalle, mutta 054:sta lukuunottamatta tummalla pohjalla nämä ovat käytännössä näkymättömiä. Ensimmäisenä oleva nr. 40 on itseasiassa yksi ensimmäisistä hankkimistani kynsilakoista (eli en tiedä onko tätä enää olemassakaan) ja se on punainen jelly. Ajattelin, että jellylakka nyt ei missään nimessä tule leimaamisessa toimimaan, mutta toisin kävi. Vaalealla pohjalla tosi hyvä, tummalla ei niinkään - luonnossa näkyy haaleasti rusehtavana, kameran läpi katsottuna ei näy juuri ollenkaan. 210 ja 086 ovat näistä heikoimmat, mutta silti molemmat ovat vaalealla pohjalla kohtalaisesti näkyvissä - ja kuvio leimautui kokonaisena. 054 oli joukon ainoa creme ja se toimi kohtalaisesti myös mustan päällä.

Depend 225, 247, 223, 193, 224

Toinen puolikas testiryhmästä oli metallisia lakkoja. Nämä ovat kaikki hurjan pigmenttisiä ja ihania, ja voin suositella lämpimästä leimauskäyttöön! Kaikki toimivat niin vaalealla kuin tummallakin pohjalla (suorasta valaistuksesta johtuen 223 ei erotu kamalan hyvin vaalealta pohjalta tässä, luonnossa kyllä on selkeämpi).

Kuvat kertonevat kaiken oleellisimman, eli en tässä suotta sitten turhia höpise :) Jos joku kaipaa kunnollisia metallisia lakkoja leimauskäyttöön niin suosittelen katsomaan Dependin valikoimaa (varsinkin jos teillä ei ole mahdollisuutta hankkia China Glazen Romatique/Chrome -kokoelmien lakkoja)!


I wanted to test my Depend polishes on stamping and thought this might be useful for someone else too :) The pictures tell pretty much everything - the number of the polish used is written under each one. The image I used is from Konad m76 -plate, stamper and scraper are Konad ones aswell.

11 comments:

 1. Ai hitto... Nyt tuli himotus noihin metallisiin... Tahdon!

  ReplyDelete
 2. Oli kyllä mielenkiintoinen postaus:)En tajunnutkaan, että Dependeissäkin on noin hyviä leimauslakkoja.

  ReplyDelete
 3. Jeps ei oo tosiaan mullekkaan tullu edes pieneenmieleen tttä dependeillä vois leimailla!:D eiku testailemaan.

  ReplyDelete
 4. Oi kiitos tästä, en ole hoksannutkaan käyttää noita metallisia leimaukseen! :)

  ReplyDelete
 5. Hii, hyvä postaus! Täytyykin käydä seuraavalla Kicks-visiitillä kurkkaamassa mitä kivaa sieltä Dependin hyllystä löytyy :)

  ReplyDelete
 6. Enpä olisi varman ikinä keksinyt tätä itse! Kiitos :) Täytyykin ensi kerralla tarkistaa Kicksin valikoima.

  ReplyDelete
 7. Kiitos tästä!
  Itse olen halunnut metallisia leimauslakkoja, mutta en ole viitsinyt ostaa China Glazen. :)

  ReplyDelete
 8. Ooh, kiitos, tää oli tosi hyödyllinen postaus! ♥

  ReplyDelete
 9. Komppaan! Tosi hyvä postaus, tuli tarpeeseen :).

  ReplyDelete
 10. Tämä oli tosi hyödyllinen postaus, kiitos. Olenko ymmärtänyt oikein että dependiä myy kicks? En ole ikinä käynyt ko. kaupassa enkä ole nähnyt dependin lakkoja missään. Minkä hintaisia ne ovat?

  ReplyDelete
 11. Kiitos kaikille kommenteista! Kiva kuulla, että tästä oli näin monelle hyötyä! :)


  Tikaritar: Dependejä löytyy juu Kicksistä, tietääkseni Suomessa muut kaupat ei niitä myy (Norjassa niitä löytyy lähes kaikista vaate-/kosmetiikkakaupoista). Hinta on jossain kolmen euron kieppeillä, ja aika usein on "ota kolme, maksa kaksi" tarjouksia.

  Pikaisella googlauksella löysin myös nettikaupan Top-Kosmetiikka, jossa on hyvä valikoima Dependin lakkoja. -> http://www.top-kosmetiikka.com/verkkokauppa/index.tmpl?ryhma_id=119

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...