Friday, September 16, 2011

blue roses and diamonds.

Sain jonkun aikaa sitten eBaysta uusia 3D koristeita, ja niitä piti tietysti päästä taas heti kokeilemaan. Ja lopputuloksena taas melkoinen blingbling -överi - mutta kaunis sellainen!


Ruusuhyrrän kanssa lähdettiin siis penkomaan laatikoita ja etsimään yhteen sopivia värejä. Vaaleansiniset ruusut vetivät puoleensa kaikkea pientä kivaa, ja siitä sitten lähdettiin rakentelemaan.. Visio vinolakkauksesta oli aika selvä heti alkuunsa, eli pohjaksi pääsi Yves Rocherin Pastel Rose ja vinosti lakattu Models Ownin Baby Blues. Baby Bluesin päälle laitoin valkoisesta ja vaaleansinisestä glitterdustista tehdyn sekoituksen. Rajalle sitten mallailin kussakin kädessä kahteen sormeen nuo ruusut ja lisukkeeksi vaaleansinisiä kukkakuvioita, valkeita helmenpuolikkaita sekä kirkkaita ja sinisiä strasseja (1,5mm ja 2mm).


Ruusujen kiinnityksessä oli odotetusti hieman ongelmia, sillä heti paketin avattuani huomasin niiden olevan pehmeää kumia tms.. Tilatessa olin olettanut näiden olevan ihan perus akryylikoristeita, mutta ei sitten ihan ollutkaan.. Yritin kiinnittää lakalla ja pikaliimalla, mutta ei nuo epelit suostuneet jäämään edes sillä liimalla paikoilleen. Lopulta sain ne asettumaan kuorruttamalla ne parilla päällyslakkakerroksella - ja sittenkin ne lähtivät parista sormesta irti jo seuraavana päivänä.

Nämä kynnet laitoin myös Sanna Taran lakkauskilpailuun, mutta en päässyt edes tuohon top25 äänestykseen :\


I wonder if there can ever be too much bling on my nails for it to feel too much for me.. Not this time atleast!

I wanted to do a bit "over the top" mani with loads of rhinestones and glitter. Diagonal mani felt like a good choice so I started with Yves Rocher's Pastel Rose and did the diagonal tips with Models Own's Baby Blues. I mixed light blue and white glitter dust to get the right shade of glitter for the tips. And then it was just about adding white pearl halves, light blue flower decorations and clear and blue rhinestones to line the tips. Took a lot of top coat but was worth it! It looked really pretty in sunlight!


12 comments:

 1. Nätit kynnet! :)
  Harmi, ettet päässyt noilla läi :/

  ReplyDelete
 2. Ois kyllä ollut finaaliainesta! Miäkin osallistuin mutta en päässyt jatkoon :( Ihana lakka tuo Baby Blues ja muutenkin tosi nätit. :) Hei muuten jos inspistä riittää käy ihmeessä osallistumassa blogissani olevaan lakkauskilpailuun ;)

  ReplyDelete
 3. Ihanat! Yleensä koen sinertävät värit itselleni vieraaksi, mutta nämä voisin otta itsellenikin :) Tykkään todella :).

  ReplyDelete
 4. Et päässyt?! NOILLA KYNSILLÄ?! noihan on upeat! Herrajesta. ja minun peruspullasöherrykset pääsi finaaliin... D:

  ReplyDelete
 5. Oi, ihanat överit! :D Olis kyllä tosiaan juu ansainnu finaalipaikan. :/

  ReplyDelete
 6. Tosi ihanat kynnet, olisit todellakin kuulunut finaaliin !

  ReplyDelete
 7. On kyllä aivan ihanat! Sopivasti vähän kaikkea, mutta kuitenkin vielä hyvän maun puolella c:

  ReplyDelete
 8. ihanat kynnet !!! :) mutta pysyykö noi koristeet ? o;

  ReplyDelete
 9. Kiva kun taas on tullut paljon kommentteja! Kiitos kaikille! :)


  Vilkku: Sun kilpailu on kyllä jo mietinnän alla! Puuttuu vaan toteutuskelpoinen idea, mutta tarkoitus olisi kyllä osallistua! :)

  Hantta: Minä ainakin tykkäsin kyllä sun kynsistä, äänestinkin itseasiassa niitä jo heti alkuunsa! :3 Tuntui kyllä olevan kamalan paljon rakennekynsiä ja sellaisia kuvia, joista itse kynsiä ei paljoa näkynyt (..just ja just kaksi tai kolme kynttä puoliksi näkyvissä). Mun koristelutaidot ei vaan tunnu olevan kilpailuainesta, kun ei tunnu millään pärjäävän, vaikka itse olis miten tyytyväinen :(

  Runotyttö: Kaikki muut koristeet pysyi, paitsi parissa kynnessä ne ruusut meinasi työpäivän aikana lähteä karkuun.. Olisi vaatineet tarkemman päällyslakkakuorrutuksen, kun nyt oli ilmeisesti jäänyt reunalta vähän auki, ja siitä sitten lähti irtoamaan (..kun tuo pirulainen kumipohja ei ottanut lakkaukseen kiinni edes pikaliimalla!). Jos ne olisi olleet akryylia, niinkuin tilatessa luulin, ne olis melko varmasti pysyneet aika ongelmitta paikallaan :\

  ReplyDelete
 10. Nää on aivan ihanat! En vaan ymmärrä kui et finaaliin päässyt. Äh, nyt tuli hirmunen himo tehdä jotkin tän tyyliset kynnet.. :D

  ReplyDelete
 11. ihanat kynnet ja kiva blogi, pakko jäädä lukijaksi! :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...