Monday, September 12, 2011

silver and sea spray.


Torstaina lakkasin kynteni China Glazen Sea Spraylla ja mielessä oli taas superhienot suunnitelmat koristeluiden suhteen. Pääsin koristeluissa niin pitkälle, että sain yhdet leimailut tehtyä, ja sitten parin tunnin pullojen pyörittelyn ja ihmettelyn jälkeen totesin, että ei näihin nyt oikein mikään muu enää sovi. Ihan sievät tällaisenaankin, mutta lähtivät seuraavana päivänä poistoon uusien ja mahtavien ideoiden tieltä. Laattana Konad m71, leimauslakkana Depend 223. Ja olen muuten ihan rakastunut näihin Dependeihin leimauskäytössä - löytyi kunnon lakkojen myötä se inspiraatio siihenkin hommaan! n_n (Ja nää ei leviä siinä vaiheessa, kun laittaa päällyslakan! *-* En tosin tiedä varmaksi, onko syynä mun uusi päällyslakka, vai nää Dependit, mutta anyway - tutkitaan!)


This mani was supposed to go further but after I had spent a few hours trying to figure what would fit with this silver stamping I had to give up! It's pretty as it is though but I had to remove it on the next day because I had bigger plans to fulfill! The "base" polish is Cgina Glaze's Sea Spray and stamping is from Konad m71 with Depend 223. And I'm so in love with these Depend polishes on stamping! <3

5 comments:

 1. looks great, I don't imagine what else you could add to this! Stunning subtle colour combination!

  ReplyDelete
 2. Tosi kivat:) Ja Hyvä että "löysit" ne dependin lakat :D

  ReplyDelete
 3. Mitä päällyslakkaa käytät? :)

  ReplyDelete
 4. ritterbraten: Thanks :)

  Rose: Kiitos :)

  Vilkku: Omasta lakkalaatikosta on aina kiva tehdä löytöjä - varsinkin jos ne on näin hyviä löytöjä! :D

  Lotta: Tässä lakkauksessa paljon hehkutettu Seche Vite, aiemmin käytössä on ollut Cesars Secretsin Rapid Dry, Sally Hansenin Insta-Dri sekä Diorin ja Konadin päällyslakat (joita kyllä löytyy kaikkia vieläkin laatikosta ja varmasti tulee edelleen käytettyäkin).

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...