Monday, September 26, 2011

water decals -tutorial (video).


Eilen illalla sain vihdoin jonkinmoisen videotekeleen aikaiseksi, eli tässä olisi jonkinmoinen tutor water decalsien käyttöön. En tosiaan ole ennen videoita kamerallani kuvannut, ja sen huomaa.. tuli ainakin todettua, että videokuvauksessa tän kameran tarkennus on ihan olematon noilla automaattiasetuksilla ja mikrofoni ei ole kovin tehokas. Seuraavan kerran tiedän sitten käyttää manuaalitarkennusta ja puhua KOVALLA äänellä. Puhun normaalistikin kohtalaisen hiljaa, mutta en nyt sentään mumise ihan niin pahasti, kuin tämä video ehkä antaa ymmärtää. 

Mietin kyllä, että jätän videon julkaisematta, mutta menköön nyt - tekemällähän sitä vaan oppii!
Eli antakee anteeks ekan videon virheet - seuraavalla kerralla toivottavasti sitten edes vähän paremmin! Toivottavasti tästä sentään joku kuulee ja näkee ne oleellisimmat asiat!
Melkein jänskätti videota tehdä - en ole ikinä tykännyt kamalasti omasta äänestäni, ja mietin ennen kuvaamisen aloittamista, että kuulostanko ihan kamalalta ja sähläänkö vaan.. pientä kökköä leikkausta jouduin videoon kyllä tekemään, mutta josko silläkin saralla taidot vähän karttuisivat!


Tarvikkeet:
- water decalseja (..jep.)
- astia, jossa on vettä
- sakset
- päällyslakka
- pinsetit
- vanupuikko
(- mieleisiä lisukekoristeita)


Lakkoina Depend 210 ja 058. Tuo keltainen ei ole luonnossa ihan noin kirkas, vaan enemmän pastellinen, mutta keinovalo vääristää hieman sävyä.
Nämä kynnet ei kyllä ole syksyä nähnytkään, mutta tykkään ihan hurjasti tästä kokonaisuudesta - värit sopii kivasti yhteen ja nuo kukat on juuri sopivan yksinkertaiset :)

Olisi kiva saada myös kommentteja yleisesti kiinnostuksestanne videopostauksia kohtaan. Paria tutoriaalia on toivottu ja suunnitelmissa olisi yrittää nekin videona toteuttaa, koska still-kuvien ottaminen tekovaihteista on joskus hyvinkin hankalaa. 
Eli jaa vai ei videoille?

8 comments:

 1. Hauska video! Tee ehdottomasti lisää :) Etkä sä mitään mokaillut, itse en edes ole uskaltanut puhua videoilla :D

  ReplyDelete
 2. Kiva tuto :). Oon meinannut tilailla noita water decalseja, kun en oo koskaan kokeillut, mut en oo vielä saanut aikaan. Mistä kannattaisi tilata niitä parhaita, jotka ei kuivu ihan sekunnissa? :)

  ReplyDelete
 3. Höps! Hyvähän se video oli! Ja ihan loistavaa, että päädyit postaamaan sen vaikket ollut itse sitä mieltä että se on ihan täydellinen! Muutenkin arvostan bloggaajia, jotka julkaisee myös vähemmän onnistuneita lakkauksia, mokia ja muuta, koska oikea elämä ei aina mene ihan niin kuin Strömsössä ja omat mokat tuntuvat paljon kevyemmiltä kun tietää muillakin olevan ihan samanlaista. Nätit kynnet, muuten, tuossa tutossa. Keväiset! <3

  ReplyDelete
 4. Hyvähän tää video on! :)
  Lisää, ehdottamasti näitä!

  ReplyDelete
 5. Olisi kiva nähdä videotuto kun maalailet akryyleillä. Mulle ne on ihan hepreaa. ;D En siis ole koskaa kokeillut akryylimaaleja, joten videotuto olisi kiva nähdä.

  Mä luulen, että itse videotutoa tehdessä änkyttäisin ja olisin ihan hermona, ettei opettamisesta tulisi yhtään mitään. :D

  Hyvin sinun video kuului tai ainakin itse sain puheesta selvää hyvin. :)

  ReplyDelete
 6. hyvä videohan se oli! sul on ihana rauhallinen ääni jota jaksaa kuunnella(: ja tosi nätit kynnet!

  ReplyDelete
 7. En ole muistanutkaan kommentoida tätä. Oikein hyvä video tämä on ensimmäiseksi videoksi! Ja ainakin minulle hyödyllinen näin aloittelevana water decals-koristelijana, kiitos siis tästä!

  ReplyDelete
 8. Aivan ihanat kynnet! Olen kaikki tai ei mitään immenen ja heti oli pakko lähteä netistä etsimään tuollaisia herkkuja. JOsko onnistuisi tältäkin rähmäkäpälältä. =)
  Muistan joskus lapsuudessa käyttäneeni tuollaisia, tai jotain sen tapaisia.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...