Friday, September 30, 2011

haul of awesomeness.

Eilen illalla mies oli ihan intopinkeenä kotiin tullessaan. Sanoi nähneensä sellaisen liikkeen, missä mä ihan varmasti haluaisin käydä - "Siellä on tosi paljon kynsilakkoja!". Ja oli sillä kännykällä otettu kuvakin todisteena.

Tänään sitten lähdettiin tuo kyseinen kauppa tarkistamaan. Ja kyllä oli tämä tyttö taas kuin lapsi karkkikaupassa! Hurjan paljon kaikkea ihanaa kosmetiikkatuotetta - meikkejä, siveltimiä, maskeerausvälineitä - ja KYNSILAKKOJA! Ja kynsilakoissa vielä sellaisia merkkejä, mitä en ole täällä tai Suomessa missään nähnyt myynnissä. Pitihän sitä sitten jokunen pari lakkaa napata matkaan, kun vastaan tuli semmoisia ihastuksia, että ei niitä olisi voinut kauppaankaan jättää.

NYX Girl - Wild, Hawaii, Disco Ball
NYX Girls kynsilakat olivat ilmeisestikin jopa tarjouksessa ihan riistohintaan. Ensin ei valikoima näyttänyt kovin mieleiseltä ja mukaan oli lähdössä vain tuo hologlitter - ja sitten sieltä ylärivin pimeimmästä nurkasta silmään pisti tuo kaksikko. Nämä molemmat oli vaan niin jänniä sävyjä, että pitihän ne ottaa kokeiltavaksi. Ja kun tuo pullokin on niin mahottoman nätti! Ja jopa mies sanoi, että Wild on jännän värinen!

BarryM - Blue Glitter, Lavender Hexograms; Essie - It's Genius
BarryM! Barrysta olen kuullut paljon hyvää ja olin aika innoissani jo ihan vain siksi, että sitä tästä kaupasta löytyi. Ekan standin kohdalla kynsilakoissa ei mitään kamalan ihmeellistä ollut.. paitsi sitten kun lähdin könyämään lattianrajaan - sieltä ihan alimmalta hyllyltä löytyi piilosta sellainen sininen ihanuus että oli peli taas menetetty. Ja sitä oli vaan yksi pullo, ja sekin pullo oli sen näköinen, että se on jokusen hetken siellä alahyllyllä odottanut! Tämä oli itseasiassa ensimmäinen lakka, jonka matkaani tästä kaupasta nappasin. Kun se on niiiiin nätti!


Koko kaupan kiertämisen jälkeen oli jäljellä yksi hyllyrivistö. Ja se oli juuri se hylly, jonka mies oli huomannut edellisenä päivänä. Siellä oli Essiet, Barryt ja NYXit rivissä. Ja heti ekana sieltä hyppäsi silmille violetti glitteripommi (joo, olen aika harakka, mitä tulee kiilteleviin asioihin :( ) - ihan täydellinen sävy ja siis GLITTERIÄ! Siinä on microglitteriä ja neliskulmaisia, isoja glitterhippusia! Purr.

 

Viimeisenä vielä löytyi yksi Essie - tätä voisin taas kuvailla termillä "jännä". Ei ole pullokuvissa yhtään oikeuksissaa eikä edes ihan oikea sävy. Tätä kuitenkin pyörittelin ja ihmettelin eri valoissa ja olin vaan että "wau".

..että sinne meni rahat! Mutta on ne ihania! *-* Eikä mitään vastaavia löydy ennestään mun valikoimista, eli siis ihan oikeutettuja ostoksia!

My boyfriend  found a local store I hadn't seen before and told me I would most likely want to visit that store. And so we went there today - and there was so many nice things.. I "only" bought some nice nailpolishes I haven't seen in stores before either here in Norway or in Finland. And I don't have anything like any of these before so I totally needed them - right?!

I fell in love with the two BarryM glitter polishes, they look really awesome and Lavender Hexograms seemed really unique to me. Can't wait to get to try all of these!

7 comments:

 1. Toi Barry M:n sininen on oikeasti ihana. Kilpailee mun suosikin paikasta OPIn Absolute Alicen rinnalla, rakastan tota nimittäin kynsillä :D Ja olen kade tuosta toisesta Barry M:stä, olen halunnut tota jo kauan mutta sitkeästä metsästyksestä huolimatta en ole sitä Lontoosta löytänyt... Josko olisi parempi tuuri jos sinne taas kohta lähden :D

  ps. mistä löytää tollaisia poikaystäviä. miksi mun tielle sattuu aina ne "eikö se nyt ole ihan sama onko kynnet siniset vai punaiset?" "EI!" -tapaukset :D

  ReplyDelete
 2. Mahtavia löytöjä :)

  ReplyDelete
 3. Ihania löytöjä, oon kateellinen :D Voi kun mäkin löytäisin(/mulle löydettäisiin) tommonen kauppa! :D

  ReplyDelete
 4. Missä tuo kauppa oli ja mikä sen nimi on? Ja minkäs hintasii noi ol? Ihania!

  ReplyDelete
 5. Noi molemmat Barryt näyttää ihan tajuttoman ihanilta! :o

  ReplyDelete
 6. salla: Toivotaan, että laventeli löytyy Lontoosta! Muuten sun pitää tulla Osloon shoppailemaan - ja etsimään kynsijuttuja ymmärtäviä poikia! ;D

  marru: Jep :)

  Nora: Hih, en mä varmaan itse olisi ikinä tuota kauppaa löytänyt!

  Anonyymi: Kauppa on nimeltään Visage, sijaitsee aika lailla Oslon keskustassa. http://www.visage.no/

  NYXit oli 35NOK (4,50€), Barryt 95NOK (12€) ja Essence oli hurjan kallis, 139NOK (17,50€). Oslo tosin on kallis kaupunki, eli siihen nähden ei edes kamalan paha.

  PaRaDeaD: Niihin oon kyllä kovasti rakastunut jo vaikken ole edes kynsillä päässyt kokeilemaan! :)

  ReplyDelete
 7. Ihanan värisiä! :)(
  Varsinkin tuo Barry M:n sininen, pakko saada!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...