Tuesday, September 13, 2011

valivali.

Nyt on ihan pakko avautua, kun pisti ketuttamaan niin kovin.
Tilasin siis onnessani Models Ownin -50% alennuksesta ison kasan lakkoja, joiden valikoimisessa meni hetki jos toinenkin swatcheja etsiessä ja vertaillessa. Yksi eniten kiinnostaineista lakoista oli jo loppu tilausta tehdessä, mutta sain kuitenkin kaikki muut haluamani lakat ostettua ja innoissani odottelin, kun tilaus oli merkattu "complete" hyvinkin nopeasti.

Ensimmäinen email tuli 30.8 (melkein viikko tilauksesta). Yksi lakka - Pure Purple, johon ihastuin kovin monien swatchikuvien jälkeen olikin loppu, vaikka tilausta tehdessä virheellisesti se meni listalle ihan normaalisti. Siinä sitten vietin taas pari päivää pohtien ja googletellen korvaajaa tälle lakalle. Löysin kuitenkin mieleisen lakan ja sain takaisin sähköpostia, että tämän korvaavan lakan kanssa olisi nyt lähetetty tilaus. Olin vielä ihan tyytyväinen ja odottelin pakettia... kunnes tänään oli taas uusi email odottamassa! Se lakka johon olin ihan eniten rakastunut ja ihastunut - Mystic Mauve, ja josta tiesin satavarmaksi jo ilman tuhatta swatchia, että sen haluan oli sekin yllättäen loppu! (...vaikka mun tilauksen on siis olevinaan pitänyt lähteä jo kahteen kertaan...) Ja nyt ketutta kuin pientä oravaa... -.- Ensinnäkin en tiedä, löydänkö tuolta vielä yhden mieleisen lakan, kun ne kaikki on jo aika moneen kertaan googletettu läpi ja parhaat valikoitu.. ja se, että siinä taas menee ihan tuhottomasti aikaa alkaa etsimään siedettävää laatua olevia swatcheja ja vertailemaan niitä. Ja toisekseen mun mielestä se yhden lakan puuttuminen oli jo aika hanurista, mutta sitten vielä toisen lakan kanssa sama homma, eikä niitä edes voitu huomata samaan aikaan...........................


Onnistuiko muilla MO tilaukset ihan ok, tai onko kenelläkään muulla tällaisia kokemuksia?
Tämä on ensimmäinen kerta, kun MO:lta mitään olen tilannut ja vähän jäi nyt huono maku suuhun :( (Ja tiedän juu, että tuollainen massiivinen alennusjuttu on aika poikkeus, mutta eikö tätäkin toisen lakan puuttumista olisi voinut huomata vähän aiemmin kuin melkein 2,5 viikkoa tilauksen jälkeen?! Varsinkin kun se tilaus oli jo merkattu kahteen kertaan lähetetyksi?!!)

10 comments:

 1. Itse en tilannut sieltä alesta, mutta on kyllä kurja juttu ://

  ReplyDelete
 2. Mulla oli tismalleen sama juttu juurikin Mystic Mauven kanssa. Kuitenkin sain sovittua asian ja korvaava löytyi, viime perjantaina tuli mailia viimeisen kerran, että tilaus on lähetetty ja tänään minua odotti kotona lappu, että pakettini odottaa minua kiltisti postissa.

  Itse avauduin MO:n asiakaspalvelijalle "no jo nyt on perkele!" tyylillä ja sain anteeksipyynnön. Toivottavasti seuraavalla kerralla "order is complete" teksti on vaihdettu "order is pending" statukseksi.

  ReplyDelete
 3. Tosi ikävää! Ite päätin etten tilaa alesta, säästän hermoni ja rahani! :D Ilmeisesti oli ihan hyvä päätös ku on menny tälläseks sähläykseks

  ReplyDelete
 4. Minä tilasin ja 26.8 tuli viesti, että tilaus on complete. Olen toki olettanut, että se on silloin lähetetty ja ihmetellyt, että kylläpä se kusti kauan polkee. Sivuilla myös lukee jokaisen tilatun lakan kohdalla, että shipped. Täytynee alkaa kohta huutelemaan perään. Ei ole sentään onneksi tullut vielä tuollaisia viestejä.

  ReplyDelete
 5. Apua nyt mua alko pelottaa, tilasin silloin kun se ale astui voimaan ja edelleen odotan tilausta. Tilauksen kohdalla kyllä lukee juurikin se complete ja vahvistukset tuli ajallaan ja tänään kyselyiden jälkeen sain vastauksen, että tilaus olisi matkalla.. Parempi ollakkin. Siis ihan käsittämätöntä touhua ollut kyllä tämä ale, olen pettynyt. :/ Vaikkei itselle (vielä) ole sattunut kommelluksia tässä muutakuin se äärettömän vaikea tilaaminen, niin muiden juttuja kuunnellessa suututtaa.

  ReplyDelete
 6. tein kimppatilauksen ja sain aika äskettäin tietää että niistä viidestä kynsilakoista saan kaksi....:DD Muut olivat loppu . ja tämä joka teki tämän kimppatilauksen teki TOISENA päivänä alen alettua... ja sillo jo oli nuo lakat loppu. arvaa ketuttaako, kiva maksaa hirveitä postikuluja ja saada 2 kynsilakkaa :D Ja ne jotka saan ei ole niitä mitä halusin eniten.. yäk tollaset alet, ei enää koskaaN!

  ReplyDelete
 7. Rose: Juu, ja ensimmäistä kertaa vielä kun tuolta oli tilaamassa niin tulee harkittua varmasti kaks kertaa ennen kuin seuraavan kerran tuolta tilaa. :(

  Salla: No voi harmi, että säkään et Mauvea saanut :( Se oli mulla se ykkössuosikki, ja harmittaa kyllä niin pirusti että sitä en saanut. Löysin mä taas monen tunnin googlailun jälkeen yhden lisälakan korvikkeeksi (joskin ei yhtään niin mieleinen, kun Mauve olis ollut). Laitoin eilen kyllä aika ärhäkän mailin takaisin ja sain vastauksen, että "ei tämmöistä kenenkään muun kanssa ole tapahtunut".. mutta sanoivat antavansa rahat takaisin puuttuneista tuotteista ja "korvikelakat" ilmatteeks, pointsit siitä!

  Keijju: Joo, taisit päästä helpommalla kun jätit alen välistä :D Oon kyllä lukenut joistakin blogeista, että tilaus on tullut ongelmitta ja tosi nopeesti, mutta taitaa aika moni odotella lakkojaan vielä.

  baula: Mullakin on joka lakan perässä merkintä "shipped", siksi tuli vähän kivasti yllärinä nää puuttuvat tuotteet. Tainnut joku MO:lla olla liian innokas merkkailemaan tilauksia lähteneiksi - toivotaan että sulle paketti tulee kuitenkin kokonaisena perillä pian!

  Sonne: Tilaaminen oli kans hauskaa hommaa, kun se sivu oli ihan jäässä! Itse sain tilauksen tehtyä joskus ekan päivän jälkeisenä yönä, kun ruuhka vähän hellitti. Jospa se sunkin paketti kohta olis perillä :)

  Nails1820: Ouch, tuo on ikävää :( Minä mietin kans kimppatilaukseen lähtemistä, mutta oli niin monta lakkaa tilattavana, että postarit olis ollut melkein yhtä paljon kuin suoraan kotiin tilatessa (ja vähemmän vaivaa itselle kun teki sit vaan itse tilauksen). Ikävä kyllä, että sait sitten vasta jälkeenpäin tietää, että saat alle puolet haluamistasi lakoista. Mitkä lakat sulla jäi saamatta?

  ReplyDelete
 8. Itekin tilasin tuollon ekana päivänä ensimmäisen kerran. Oli peräti suurin osa tuotteista joita himoitsin niin vieläpä varastossa. Tilasin ja sain vahvistusviestin paypalilta, mutta en Models ownilta. Sitten kun asiaa kyselin niin Models own päättikin yllättäen peruuttaa mun tilauksen kun ei ollu ilmeisesti niille asti mennyt vaikka rahat olikin kadonnut ja mun piti tilata kaikki UUUDESTAAN... Mutta suureksi onneksi sain kuitenkin lopulta kaikki lakat jotka ensimmäiselläkin kerralla olin tilannut. :D Otti päähän jo etukäteen kun olin ihan varma, ettei niitä kuitenkaan enää oo ku tuossakin ehti pari päivää vierähtää ennen ku Models own viitti vastata....

  ReplyDelete
 9. huh mulla onneks meni tilaus ilman mitään ongelmia läpi. Nyt vain odotetaan että se paketti vihdoin saapuis mun työ. Tosiaan sivut oli kyllä ihan tukossa sen alen alettua: mutta lopulta tein kahentoista jälkeen yöllä tilauksen, niin toimi kuin unelma ne sivut!

  ReplyDelete
 10. T1k3: No huh, ikävä jos menee noin, että rahat menee mutta tilaus ei mene perille! Hyvä tuuri sulla kyllä käynyt, kun kaikki halutut lakat vielä kuitenkin sait - tai sitten sulla on valtavirrasta poikkeava lakkamaku! :)

  eerika: Minäkin sitten yöllä sain tehtyä tilauksen, joskin vähän se sivu vielä hidasteli silloinkin! Onneksi sun tilaus sujui ongelmitta - toivottavasti pakettikin tulee nopeasti ja ehjänä perille!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...